El PSOE exigeix al Partit Popular que deixi d’enganyar als afectats i a la ciutadania sobre la legalitat de la solució per als afectats dels apartaments Don Pepe

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) exigeix al PP que deixi d’enganyar als afectats i a la ciutadania sobre la legalitat de la solució per als afectats dels apartaments Don Pepe. És absolutament fals que el Govern balear emetés l’any passat un informe que “tombava” l’acord. El referit informe es tractava d’un document d’observacions elaborat per la direcció general de Territori que en cap cas no posava en dubte la legalitat de l’operació urbanística.

El PSOE considera que si el PP vol canviar les condicions de l’operació acordada per reallotjar els afectats del Don Pepe, té tota la legitimitat per fer-ho, perquè governa a les tres administracions implicades (Govern balear, Consell i ajuntament).

Li exigim, però, que deixi d’utilitzar l’engany i la mentida, posant dubtes legals sobre els acords presos en l’anterior legislatura, per intentar desacreditar la feina feta en el mandat anterior pels governs progressistes i per justificar el seu canvi de plans sobre el reallotjament dels afectats.

Canvi de plans que, al nostre entendre, no tenen cap justificació i que l’únic que provocaran és un retard de mesos o d’anys en la construcció dels nous edificis o que directament acabaran impedint una solució satisfactòria per als afectats del Don Pepe.

Comments are closed