El PSOE exigeix la dimissió de Javier Torres per mentir sobre la posada en marxa del projecte de segona estació d’ITV

El PSOE exigeix públicament la dimissió de Javier Torres com a conseller responsable de Transports per haver mentit a la ciutadania sobre la posada en marxa del projecte de segona estació d’ITV. Segons ha comunicat avui el Departament de Presidència del Consell Insular al grup PSOE, “no existeix cap expedient en relació amb la implantació amb caràcter definitiu d’un servei d’Estació d’Inspecció Tècnica de Vehicles a l’illa d’Eivissa”, a pesar que Javier Torres va afirmar fa pocs dies que “la instal·lació està aprovada des del 9 d’agost en una sessió de Consell Executiu”.

Segons consta a l’acta del referit Consell Executiu, Javier Torres va comunicar “l’inici dels tràmits per a la implantació amb caràcter definitiu d’un servei d’Estació d’Inspecció Tècnica de Vehicles a l’illa d’Eivissa”. La setmana passada, Javier Torres va reiterar públicament que el projecte de segona estació “ja està aprovat”, mentint deliberadament al conjunt de la ciutadania per amagar la seua incapacitat de gestió.

Per tal de comprovar quines feines s’han fet en aquestos quatre mesos, el PSOE va registrar el passat 5 de desembre la petició de consulta de l’expedient del projecte. Avui mateix, des del Departament de Presidència, s’ha comunicat al grup Socialista que “no existeix cap expedient”. A més de mentir públicament a la ciutadania, Javier Torres va enganyar als mateixos membres del Consell Executiu en agost, comunicant falsament l’inici de l’expedient, i tampoc ha estat capaç d’iniciar-lo en aquestos quatre mesos.

Des del grup PSOE consideram que el Consell Insular no pot tenir consellers que menteixen a la ciutadania i fins i tot als seus mateixos companys i companyes del Consell Executiu. Li exigim que dimiteixi de les seues responsabilitats com a conseller de Transports, per haver mentit i intentar enganyar a la ciutadania, i per tots els problemes que està provocant, tant a l’ITV, retardant el concurs de les estacions mòbils i provocant el caos al servei tancant-lo sense avisar als usuaris, com al transport públic, paralitzant tot el procés de la nova concessió del servei a l’illa d’Eivissa.

El PSOE insistirà en la necessitat de posada en marxa del projecte de segona estació ITV, que hauria d’assumir un altre conseller o consellera del Consell Insular, després que hagi quedat clara la incapacitat de gestió de Javier Torres. Des del PSOE exigim l’inici immediat de l’expedient que Javier Torres ha estat incapaç d’obrir, i exigim també l’aprovació definitiva del Pla de Transport Públic i l’inici del concurs per a la nova concessió del nou servei públic d’autobusos, que Javier Torres ha decidit paralitzar per motius que no s’han acabat d’aclarir.

Comments are closed