El PSOE exigeix la dimissió de la regidora de Santa Eulària per mentir davant del Ple sobre el mal estat dels animals del centre d’acollida

El PSOE ha exigit avui la dimissió de la regidora de Medi Ambient de Santa Eulària des Riu, Mónica Madrid, per haver mentit davant del Ple celebrat el mes passat sobre el mal estat dels animals del centre d’acollida, una situació que va intentar ocultar durant setmanes a pesar de les denúncies rebudes. L’actuació de la regidora ha set nefasta i ha estat enganyant a la ciutadania del municipi sobre la salut dels animals acollits, per la qual cosa no pot seguir ni un dia més en el càrrec, ha denunciat el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, davant del Ple de l’ajuntament que se celebra avui

El grup del PSOE ha presentat una moció de control perquè l’equip de govern de Carmen Ferrer donàs explicacions sobre la situació dels animals, que s’han hagut de traslladar a Mallorca pel mal estat en què es trobaven al centre d’acollida de Sant Llorenç contractat fins ara a l’ajuntament.

En el Ple, el portaveu socialista ha recordat que en la sessió del passat 26 de gener, en resposta a la moció de control socialista, la regidora de Medi Ambient va enganyar a tota la ciutadania, ja que es va negar a donar explicacions sobre l’estat en què es trobaven els animals. L’endemà mateix, el dia 27, l’Ajuntament va aprovar un expedient per iniciar unes actuacions urgents de retirada dels animals custodiats a Sant Llorenç per enviar-los a Mallorca.

Mónica Madrid es va negar a informar davant del Ple de la situació real en què es trobaven els animals, arribant a manifestar que no tenia constància de reclamacions “oficials”. En el ple d’avui, el grup PSOE ha exigit la dimissió de la regidora, per mentir a la ciutadania. També li ha demanat que expliqui des de quan es venien rebent queixes sobre el funcionament d’aquell centre d’acollida i perquè no va actuar abans.

El PSOE també ha demanat a l’equip de govern que expliqui si el contracte amb un centre d’acollida de Mallorca donarà resposta a les necessitats de Santa Eulària quant a la guarda i custòdia d’animals abandonats, quines són les instal·lacions que disposa aquesta entitat a Eivissa i quin és l’import del contracte subscrit per part de l’Ajuntament per a la prestació d’aquest servei.

Comments are closed