El PSOE fa campanya a Santa Eulària amb la diputada Milena Herrera: “El 70% de les normes que s’apliquen a Espanya venen marcades per la Unió Europea”

El PSOE ha fet campanya aquest matí a Santa Eulària des Riu per informar la ciutadania de la importància d’anar a votar aquest diumenge, 9 de juny, a les eleccions al Parlament europeu. En la mesa informativa instal·lada davant del Centre de Salut de Santa Eulària, la diputada eivissenca del PSOE al Congrés, Milena Herrera, ha explicat que “molta gent pensa que no més important votar a les properes eleccions europees, que no té conseqüències en la nostra vida, però li hem de poder explicar que el que s’aprova a Europa té una repercussió molt directa en les nostres vides”.

“Aproximadament un 70% de les normatives que s’apliquen a Espanya venen marcades per criteris europeus. Per tant, no és el mateix tenir una Unió Europea que amplia drets, que defensa les persones vulnerables i que té dona importància a les qüestions socials, que tenir una Unió Europea que retalla drets i que només pensa en els interessos de les grans corporacions”.

La diputada al Congrés ha explicat que, els darrers cinc anys a Europa, “gràcies a les polítiques progressistes en defensa en matèria de defensa de drets, hem aprovat una estratègia integral d’igualtat, hem reformat la Directiva contra l’explotació sexual i, per primera vegada, hem fet una norma sobre violència contra les dones”.

És a dir, amb iniciatives progressistes “estam garantint la protecció de les dones i dels col·lectius vulnerables des de la Unió Europea, per tant, hem de seguir en aquesta línia”.

Milena Herrera ha advertit del que pot passar a Europa si el dia 9 de juny no hi ha majories progressistes i deixam que la dreta guanyi terreny: “És molt greu que representants de la dreta i de la ultradreta estiguin blanquejant discursos d’odi que, com va passar l’altre dia en el Consell d’Eivissa, el portaveu de Vox digui que no existeix la violència contra les dones o contra les persones LGTBI”. Com ha remarcat la diputada eivissenca, “tot això ho podem aturar el 9 de juny votant progressista, votant el PSOE”.

Comments are closed