El PSOE fa una crida a l’electorat d’Eivissa a aturar l’“onada reaccionària que vol devastar Europa”

El PSOE d’Eivissa ha instat la ciutadania de l’illa a votar aquest diumenge, 9 de juny, la candidatura socialista de Teresa Ribera per impulsar una Europa més forta i unida: “Modernitat, tolerància, democràcia i justícia social. Això és Europa i ara ens necessita. Hem de frenar l’onada ultrareaccionària que vol devastar-ho”. Així ho han manifestat Irantzu Fernández, secretària d’Organització de la Federació Socialista d’Eivissa, i Piotr Sadowski, membre del PSOE d’Eivissa a la candidatura de Teresa Ribera, en una roda de premsa de valoració de la campanya electoral, que els i les socialistes tancaran avui divendres a partir de les 7 de la tarda amb un acte al local social de Ca n’Escandell, a la ciutat d’Eivissa.

Fernández ha destacat la importància de votar per la candidatura del PSOE, encapçalada per Teresa Ribera, subratllant les diferències entre el programa socialista i el del Partit Popular. “Mentre que el PP ens ha amagat el seu programa electoral, el PSOE ha explicat l’Europa social, verda, de pau i d’oportunitats que proposam. Volem més Europa”, ha declarat Fernández.

Davant del perill que suposaria per a Europa un pacte entre la dreta i la ultradreta, Irantzu Fernández ha remarcat la transcendència d’aquestes eleccions, recordant també que un 70% de les lleis del nostre país emanen directament d’Europa.

Sadowski, per la seva part, ha posat èmfasi en l’impacte que les polítiques europees tenen a Eivissa, destacant les propostes específiques del PSOE per a l’illa. Entre aquestes, ha mencionat el turisme sostenible, l’accés a l’habitatge, la protecció del medi ambient, el reforçament dels serveis socials i la millora del transport.

En relació amb el turisme sostenible, Sadowski ha afirmat que “el programa subratlla la importància del turisme sostenible, essencial per a una illa que depèn en gran manera d’aquest sector”. També ha destacat les mesures per abordar l’especulació immobiliària i promoure habitatges assequibles, un tema crucial a Eivissa.

Pel que fa al medi ambient, ha mencionat iniciatives per a la conservació de la biodiversitat i la lluita contra el canvi climàtic, afirmant que “aquestes polítiques són vitals per mantenir l’atractiu natural d’Eivissa i protegir el seu ecosistema”.

“Diumenge, sortiu als col·legis electorals, amb tota la voluntat, amb tota la força per defensar la conquesta dels drets i llibertats civils, que a tots ens ha costat i de la qual ens sentim tan orgullosos”, ha dit Piotr Sadowski, apel·lant els electors i les electores a votar el PSOE per defensar un futur amb “més Europa”.

Comments are closed