El PSOE lamenta el fracàs estrepitós del govern de dretes de l’Ajuntament de Sant Antoni, provocat per la falta de projecte per al municipi i perquè durant tot el seu mandat Marcos Serra ha posat els interessos particulars d’uns pocs per damunt de l’interès general de la ciutadania.

El PSOE de Sant Antoni de Portmany lamenta que la ciutadania del municipi hagi de pagar les conseqüències del fracàs estrepitós del govern de dretes de l’ajuntament. Un fracàs que té una explicació clara: la falta de projecte per al municipi i perquè l’equip de Marcos Serra ha posat els interessos particulars d’uns pocs per damunt de l’interès general de la ciutadania. El balanç de Marcos Serra no pot ser més nefast: Ha bloquejat el canvi de model turístic iniciat durant l’anterior legislatura progressista, ha mostrat una falta total d’implicació en combatre el turisme d’excessos, ha paralitzat l’ajuntament i departaments tan importants com Urbanisme, ha set incapaç d’impulsar les inversions públiques i ha abandonat a la seua sort tots els barris i pobles del municipi, sense atendre els serveis bàsics i infraestructures que necessiten.

El fracàs del govern de Marcos Serra ha tengut com a lamentable colofó l’espectacle viscut durant el Ple de pressupostos celebrat ahir, en què es va escenificar la incapacitat d’aquest equip de govern de treballar en favor del municipi. La ciutadania de Sant Antoni de Portmany no mereix uns governants que només miren pels seus interessos, com ha demostrat el tripartit de dretes dirigit per Marcos Serra i com, tristament, va quedar ratificat en el Ple celebrat ahir.

Conegut el trencament definitiu del tripartit i la decisió de Marcos Serra de governar en minoria, des del PSOE exigim a l’alcalde que assumeixi la seua responsabilitat i que eviti més problemes a la ciutadania durant els mesos que queden fins a les pròximes eleccions.

Respecte a la seua proposta de pressupost municipal, el PSOE es ratifica en el rebuig als comptes de Marcos Serra, ja que no responen a les necessitats socials davant de l’actual moment i no ofereixen una proposta de futur per a Sant Antoni.

Després de tot el que ha passat, s’ha fet més que evident que Sant Antoni necessita un canvi i que Marcos Serra no pot continuar al capdavant de l’ajuntament. S’ha de donar pas a una alternativa progressista que pensi en l’interès general i que acabi amb el desgavell viscut durant el seu mandat. Des del PSOE ens comprometem a seguir treballant des de l’oposició en favor del municipi, en els mesos que queden de l’actual mandat, i a construir el projecte de canvi que necessita el municipi i poder passar pàgina d’aquesta legislatura perduda que ens ha tocat viure per culpa del Partit Popular i els seus socis.

Comments are closed