El PSOE lamenta la utilització per part del PP de la Federació de Vesins i Comerciants de la Marina

El PSOE de la ciutat d’Eivissa vol manifestar la seva sorpresa per la utilització que el Partit Popular va fer ahir de la Federació de Vesins i Comerciants de la Marina i pel fet que un dels seus representants es prestés a aparèixer a un flyer  i a un acte electoral del PP identificant aquesta associació amb un partit polític concret. Els i les socialistes consideram que a títol personal, cadascú és lliure de simpatitzar o votar al partit que sigui del seu gust, però que posicionar d’aquesta manera una entitat que representa a diverses associacions no és de rebut en plena campanya electoral, menys encara quan no consta que s’hagi portat a votació al si d’aquesta Federació aquest posicionament polític.

Aquest comportament resulta especialment greu i significatiu quan el conveni de col·laboració que l’Ajuntament d’Eivissa ha de signar enguany amb la Federació, per un import de 8.000 euros, per donar suport a activitats de promoció comercial del barri, es troba sense signar perquè des de la Federació no han volgut assistir, de moment, a l’acte de signatura.

Pel que fa a la proposta política que ha fet el Partit Popular per al barri de la Marina, el Partit Socialista lamenta que la dreta ho vulgui solucionar tot a base de més cotxes. “La Marina té una capacitat d’aparcament molt limitada i el PP s’ha plegat als interessos d’alguns comerciants, que volen aparcar ells mateixos a la porta del seu negoci. Amb l’ampliació del temps d’aparcament la rotació serà menor, els vehicles estaran més temps aparcats, el que perjudica clarament al veïnat del barri, que ho tindrà més difícil per trobar una plaça”, comenta l’alcalde i candidat socialista, Rafa Ruiz, que reitera que la proposta que farà el PSOE per als propers 4 anys vol clarament donar prioritat als residents a la zona i buscar alternatives d’aparcament per als turistes i comerciants. 

“Per no parlar de la barbaritat que suposa voler tornar a passar cotxes a peu de murada, pel carrer de Jaume I, el que clarament perjudicarà als comerciants de la zona que s’ha guanyat per als vianants i les terrasses darrera de la plaça del Parc i impedirà fer el parc infantil que està actualment en licitació. És una proposta del segle passat”, lamenta Ruiz, que recorda que totes les ciutats del món estan apostant per ciutats cada vegada més pensades per a les persones i menys per als vehicles.

Leave a Reply