El PSOE manifesta el seu dolor i condemna per l’assassinat masclista d’una jove a Eivissa, i fa una crida a reforçar totes les polítiques públiques de lluita contra la violència i discriminació que pateixen les dones

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) vol manifestar la seua més enèrgica condemna i rebuig per l’assassinat masclista d’una jove ocorregut ahir en un hotel d’Eivissa, així com traslladar el seu condol als familiars i amics de la víctima. Socialistes d’Eivissa participaran avui en les concentracions de rebuig que s’han convocat a les diferents institucions, entre elles el Casal d’Igualtat d’Eivissa, on s’expressarà el dolor del municipi per aquest assassinat.

La violència contra les dones és la pitjor xacra que pateix la nostra societat. En la seua lluita hi hem d’abocar el màxim compromís, esforç i recursos que siguin possibles, fins que la puguem erradicar. Fa falta encara molta feina, ja que les violències masclistes, en totes les seues formes, continuen molt presents en massa àmbits de la nostra societat. Ens topam també davant l’intent de determinats corrents polítics d’invisibilitzar-les, el que suposa una greu irresponsabilitat de conseqüències tràgiques.

Des de la FSE-PSOE instam les institucions i el conjunt de la ciutadania d’Eivissa a seguir treballant, reforçant encara més totes les polítiques públiques de lluita contra aquesta xacra, des de la formació, la conscienciació, la prevenció, el suport a les dones i els infants, i la condemna sense pal·liatius de qualsevol forma de violència o discriminació masclista fins a la seua completa erradicació.

Comments are closed