El PSOE manifesta la seua alegria per l’absolució d’Aída Alcaraz i exigeix al PP disculpes públiques i el cessament del cap de la Policia Local de Sant Antoni

El PSOE ha manifestat públicament la seua alegria per l’absolució d’Aída Alcaraz i li ha transmès tot el suport i reconeixement, després que hagi estat durant quatre anys injustament acusada d’assetjament per part del cap de la Policia Local de Sant Antoni de Portmany, Javier Verdurgo. La sentència és contundent: No només Aída Alcaraz sempre va actuar correctament com a regidora de Governació, sinó que va ser, precisament, el cap de la Policia qui va cometre “greus irregularitats”.

En nom de la Federació Socialista d’Eivissa, Pilar Costa i el secretari general de Sant Antoni, Antonio Lorenzo, han comparegut en roda de premsa per valorar la sentència, manifestant en primer lloc l’alegria per l’absolució d’Aída Alcaraz i lamentant que durant tots aquestos anys hagi estat injustament acusada. Segons Pilar Costa, l’exregidora socialista de Sant Antoni “va pagar personalment la seua determinació a posar ordre al servei de la Policia Local i acabar amb algunes pràctiques que es va considerar que no eren les correctes”.

Pilar Costa ha exigit al Partit Popular, i molt concretament a l’alcalde de Sant Antoni, Marcos Serra, que assumeixi “responsabilitats polítiques” i “disculpes públiques per l’assetjament i les acusacions” contra l’exregidora socialista durant aquest temps. A més, el PSOE exigeix el cessament del cap de la Policia Local de Sant Antoni, després que la mateixa sentència conclogui que Verdugo va cometre “greus irregularitats”.

Per la seua part, Antonio Lorenzo ha manifestat que “la sentència reafirma la bona feina del PSOE i de la companya Aida a l’ajuntament”. “Des d’aquí enviem, un cop més, tot el nostre suport a Aida per l’assetjament i enderrocament que ella sí que ha patit al llarg d’aquests quatre anys”. Lorenzo també ha dit que “la sentència publicada deixa clar en mans de qui està la Policia Local de Sant Antoni: Qui comet una irregularitat ja s’humilia ell sol”, diu la sentència, ha explicat el secretari general socialista.

Antonio Lorenzo ha recordat que “quan els socialistes vam arribar al govern municipal el 2015, només teníem un objectiu, que era posar ordre a l’ajuntament, després de tota una vida governat pels conservadors de forma erràtica”.

“Queda demostrat qui va actuar malament, queda demostrat quin tipus de persona dirigeix ​​la policia de Sant Antoni i queda demostrat que totes les acusacions abocades sobre Aída i aquest partit eren falses, cortines de fum per tapar la bona gestió que s’estava desenvolupant”. Antonio Lorenzo ha insistit a reclamar a Marcos Serra la destitució del cap de la policia: “En cas contrari, l’alcalde està avalant les seves pràctiques irregulars passades i futures. Javier Verdugo no pot estar ni un minut més al capdavant de la policia local. Com pot confiar, la ciutadania, en una persona que, segons la jutge, ha faltat a la veritat i fa pràctiques irregulars? No pot seguir ni un minut més en la prefectura”, ha conclòs Antonio Lorenzo.

Comments are closed