El PSOE manifesta la seua profunda preocupació pels efectes de la vaga de recollida de residus i lamenta que els alcaldes del PP culpabilitzin els treballadors en comptes d’implicar-se en la resolució del conflicte

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) i els grups municipals socialistes de Santa Eulària des Riu, Sant Josep de sa Talaia i Sant Joan de Labritja volem expressar la nostra profunda preocupació per la situació que estam vivint en aquests tres municipis a causa de la vaga de recollida de residus, que ja ha arribat a la seua tercera nit consecutiva.

Lamentam que els ajuntaments de Carmen Ferrer, Vicent Roig i Tania Marí, respectivament, en comptes d’implicar-se en la resolució del conflicte, es dediquin a culpabilitzar els treballadors de l’agreujament de la situació. Treballadors als quals volem manifestar tot el nostre suport en la reivindicació de millores laborals.

Recordem que les negociacions laborals varen començar a finals de l’any passat, sense que cap dels alcaldes s’hagi preocupat per les mateixes fins que el conflicte ha esclatat.

Des del PSOE, feim una crida urgent als ajuntaments, al Consell Insular i a la direcció general de Treball del Govern balear a implicar-se seriosament en les negociacions i ajudar que s’arribi a un acord que permeti restablir el servei de recollida de residus al més aviat possible.

Les alcaldesses Carmen Ferrer i Tania Marí, l’alcalde Vicent Roig i el màxim responsable del Consell Insular, Vicent Marí, no s’haurien d’aixecar de la taula fins que el conflicte estigui resolt.

Des del PSOE compartim plenament la preocupació del conjunt de la ciutadania i dels sectors econòmics de l’illa pels efectes que aquesta situació està tenint per als residents i en el sector turístic, després de tres nits de vaga. Les imatges de muntanyes de residus acumulades poden perjudicar greument la nostra imatge com a destinació turística just en l’inici de la temporada alta i, per això, és urgent arribar a un acord que posi fi a la protesta.

Comments are closed