El PSOE mobilitza un centenar de militants i simpatitzants as Puig d’en Valls: “El 2023 arribarà el canvi a Santa Eulària”

El PSOE va mobilitzar un centenar de militants i simpatitzants ahir a la nit as Puig d’en Valls, en un acte del partit que va servir per “començar a preparar el canvi a Santa Eulària” i “acabar amb més de 40 anys de polítiques clientelars del Partit Popular”. El secretari general de l’Agrupació Socialista de Santa Eulària des Riu i conseller insular, Víctor Torres, es va dirigir als assistents amb el compromís de “comptar amb tots i totes” per iniciar “un projecte polític que marcarà el present i el futur de Santa Eulària”.

L’acte, que va consistir amb una assemblea de l’Agrupació Socialista de Santa Eulària i posterior sopar celebrat a la sala polivalent des Puig d’en Valls, va comptar amb la participació de la secretària d’Organització de la FSE-PSOE, Irantzu Fernández, la diputada al Congrés, Sofía Hernanz, el portaveu al Consell Insular, Vicent Torres, el portaveu a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, Vicent Torres ‘Benet’, i el secretari de Drets Humans i Migracions del PSIB-PSOE, Omar Lamín.

El compromís del PSOE amb Santa Eulària és construir per al 2023 un projecte de canvi “molt ampli, que integri opinions i propostes en favor del conjunt de la ciutadania”, amb la intenció clara “d’abordar un futur per al nostre municipi amb més força i més il·lusió”.

Víctor Torres va manifestar que “el camí no serà fàcil”, però assegura que “junts, amb el treball i la implicació de tota la militància i simpatitzants socialistes, aconseguirem el canvi tan necessari i anhelat per al nostre municipi”.

“És hora d’acabar amb la política clientelar del PP de Santa Eulàlia, que no contempla ni la justícia, ni el mèrit, ni la igualtat d’oportunitats per al conjunt de la ciutadania”, un municipi en què “només serveixen els contactes i ser ‘des nostros’”. Unes pràctiques de l’ajuntament del Partit Popular “basades en el favoritisme i el clientelisme” i que, segons Víctor Torres, “s’han d’acabar a l’Ajuntament de Santa Eulària i s’ha d’evitar que s’instal·lin al Consell Insular d’Eivissa de la mà de Vicent Marí”.

El PSOE de Santa Eulària ha dissenyat una planificació de feina per als pròxims mesos amb la intenció de “mobilitzar el votant progressista i a totes les persones que estan cansades de més de quaranta anys de clientelisme del PP”. El secretari general de l’Agrupació Socialista va afirmar que “ha arribat el moment d’obrir les portes i finestres de l’Ajuntament de Santa Eulària, que fa massa anys que estan tancades, i estic convençut que, amb la vostra força i implicació, amb les vostres propostes i amb els millors candidats, el 2023 ho farem possible”.

Comments are closed