El PSOE participa en la manifestació del 8M a Eivissa amb la reivindicació de polítiques d’igualtat, contra la violència masclista i per l’abolició de la prostitució

La Federació Socialista d’Eivissa va participar en la manifestació del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, amb la reivindicació de polítiques d’igualtat, contra la violència masclista i per l’abolició de la prostitució. La marxa, que va començar a les 18.30 hores al parc de la Pau d’Eivissa i va recòrrer el centre de la ciutat fins al parc de la Reina Sofia, es tornava a celebrar després de dos anys. “Les polítiques feministes són urgents”, ha ressaltat la secretària d’Igualtat de la FSE-PSOE, Aída Alcaraz, i “ens obliguen a sortir al carrer, a continuar lluitant”.

“Des del PSOE pensam que el feminisme fa millor la democràcia, més justa, més digna i més igual”. Aquest és el missatge que el PSOE d’Eivissa vol traslladar al conjunt de la ciutadania, amb el focus en la xacra de la violència masclista: “Acabar amb la violència contra les dones en un país colpejat, com és el nostre, amb més de mil dones assassinades, tres-cents menors orfes i la denúncia d’una violació cada quatre hores”. Aquestes són les xifres d’un “horror que hem d’aturar com sigui”, ha dit Alcaraz.

El PSOE també s’ha compromès en l’abolició de la prostitució, una altra de les violències que pateixen les dones, amb la presentació d’una esmena a la Llei de llibertat sexual actualment en tramitació a les Corts. “L’abolició de la prostitució és un compromís que les socialistes ens hem compromès a fer realitat. En una societat democràtica i digna, els cossos de les dones no s’han de poder llogar”, ha dit la secretària d’Igualtat de la FSE-PSOE.

Comments are closed