El PSOE presenta la campanya “Voluntaris i voluntàries pel canvi a Santa Eulària”, per acabar amb més de quaranta anys de polítiques clientelars en aquest ajuntament i abordar problemes com l’encariment de l’habitatge, la mobilitat o l’abandonament que pateixen els barris i pobles del municipi

El PSOE ha presentat avui la campanya  “Voluntaris i voluntàries pel canvi a Santa Eulària”, amb un acte celebrat davant la seu de l’ajuntament i que ha comptat amb la participació de més d’un centenar de persones, encapçalades pel candidat a l’alcaldia de Santa Eulària des Riu, Ramón Roca, acompanyat del secretari general de la FSE-PSOE i candidat a la presidència del Consell Insular d’Eivissa, Josep Marí Ribas ‘Agustinet’, del secretari general de l’Agrupació Socialista de Santa Eulària, Víctor Torres, i del portaveu socialista a l’ajuntament, Vicent Torres ‘Benet’.

Una campanya que busca promoure “una gran mobilització i participació ciutadana” per a la construcció “d’un projecte de canvi i de futur per al municipi, en el qual totes les persones se sentin igualment representades”. Ramon Roca ha mostrat la seua satisfacció pel “corrent d’il·lusió” que es viu a Santa Eulària, davant d’un “imminent canvi que permetrà acabar amb els més de quaranta anys de polítiques clientelars i opaques del Partit Popular”. “Necessitam una altra forma de fer a Santa Eulària, on no hagin ciutadans de primera, ‘es nostros’, i de segona, la resta de ciutadans i ciutadanes del municipi”. Un canvi “perquè els vesins i vesines des Puig d’en Valls, Jesús, Siesta o Santa Gertrudis sentin que la seua opinió i necessitats realment importen”.

Santa Eulària necessita un canvi, ja que “l’ajuntament no dóna resposta als problemes que viuen dia a dia els nostres ciutadans”, ha explicat Ramón Roca, “amb el preu de la vivenda més cara de tota Espanya, amb 6.197 euros/metre quadrat, i aquest record és fruit de la falta de polítiques en habitatge públic i de l’urbanisme a la carta al servei de l’especulació pura i dura que sempre ha practicat el Partit Popular”.

El candidat del PSOE a l’alcaldia també ha dit que Santa Eulària necessita “polítiques serioses de mobilitat que resolguin els embussos i els problemes de desplaçament i aparcament dels nostres vesins”. Hi ha d’haver “serveis públics de transports nets, moderns i amb les freqüències i les línies que la gent necessita, amb una estació d’autobusos que se’ns promet desde fa quasi una dècada i no arriba mai, i amb carrils bici segurs i ben connectats entre qualsevol nucli de població”.

Ramón Roca també ha manifestat que “el comerç a Santa Eulària està desapareixent” i que “el turisme necessita propostes de futur sostenible”. L’Ajuntament de Santa Eulària “fa molt de temps que no té ni projectes, ni idees ni ganes” i, davant d’aquesta situació, “la gent reclama un canvi urgent en la gestió d’aquest barco, que va a la deriva”.

Per la seua part, el secretari general de la FSE-PSOE i candidat a la presidència del Consell Insular ha destacat “les ganes de canvi que es respira a Santa Eulària”, una municipi “governat pel Partit Popular de manera clientelar durant decenis”, amb uns pràctiques “que comencen a sortir a llum”. “Ha arribat l’hora del canvi a Santa Eulària”, i “d’evitar que aquesta manera de governar s’instal·li al Consell Insular, com ha intentat fer el Partit Popular en l’actual legislatura”, ha ressaltat ‘Agustinet’.

Durant presentació, s’ha explicat les tasques que exerciran els voluntaris i voluntàries, i els objectius i les accions a desenvolupar durant els pròxims mesos per a aconseguir el tan necessari canvi polític en el municipi.

La campanya “Voluntaris i voluntàries pel canvi a Santa Eulària” busca promoure un canvi amb la participació de tots els ciutadans i ciutadanes,  en favor d’un municipi “compromès amb el futur de tots i totes, amb l’objectiu de donar resposta a les demandes de la ciutadania i ser un veritable instrument de participació i integració social”.

Comments are closed