El PSOE proposa a Pilar Costa com a cap de llista a les eleccions al Parlament de les Illes Balears

La Comissió Executiva de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE), reunida ahir a la tarda, va acordar proposar a Pilar Costa que sigui la cap de llista a les eleccions al Parlament de les Illes Balears, reeditant així les seues candidatures com a cap de cartell del 2015 i el 2019. Pilar Costa és un referent polític de la nostra illa i una garantia de continuïtat de les polítiques de progrés que ha liderat Francina Armengol a la nostra comunitat, i que la FSE-PSOE vol que continuïn amb un tercer mandat socialista a la presidència del Govern de les Illes Balears.

Pilar Costa és actualment diputada i portaveu del grup Socialista al Parlament de les Illes Balears i secretària de Comunicació i portaveu de la Federació Socialista d’Eivissa. Durant l’actual legislatura també va ocupar el càrrec de consellera de Presidència i portaveu del Govern de les Illes Balears, encarregant-se de la comunicació pública de l’executiu balear en els moments més durs de la pandèmia.

La FSE-PSOE confia en el lideratge de Pilar Costa per aconseguir la victòria socialista a l’illa d’Eivissa en les eleccions al Parlament del pròxim mes de maig, compartint campanya amb el secretari general i candidat a la presidència del Consell Insular, Josep Marí Ribas ‘Agustinet’.

Comments are closed