El PSOE proposa al Consell Insular un projecte per facilitar l’accés a Can Coix a vianants, ciclistes i persones amb mobilitat reduïda

El grup PSOE proposarà al Consell Insular que es faci càrrec d’un projecte per facilitar l’accés a vianants, ciclistes i persones amb mobilitat reduïda a les instal·lacions educatives i esportives de Can Coix (Sant Antoni de Portmany). A través d’una moció que es votarà en el pròxim Ple ordinari, el grup Socialista proposa que el Consell es dirigeixi a l’Ajuntament de Sant Antoni per a l’elaboració de forma coordinada d’un projecte per aconseguir una accessibilitat integral entre els barris de Can Tomàs, Can Bonet, sa Serra i es Molí amb el nucli urbà i els centres educatius i instal·lacions esportives de Can Coix.

Es tracta d’una intervenció llargament demanda pel Consell Escolar Municipal a petició dels directors dels centres educatius, les APIMAS, els clubs esportius, les associacions vesinals i els usuaris de les instal·lacions esportives de Can Coix.

El PSOE es va comprometre a fer realitat l’execució d’aquesta actuació en la legislatura 2019-2023 de forma coordinada amb l’ajuntament, i és per això que “proposam a l’actual Executiu del Consell que faci seua la proposta i la tiri endavant”, segons ha explicat el conseller Víctor Torres.

La moció proposa al Consell Insular dirigir-se a l’Ajuntament de Sant Antoni per a l’elaboració del projecte i que, una vegada estigui aprovat, el Consell Insular d’Eivissa es comprometi a l’execució de les obres en la part corresponent a les carreteres Eivissa-Sant Antoni C-731, E-30, PM-803 i la PM-812, de titularitat insular.

El conseller Víctor Torres recorda que “en aquest tram el trànsit de joves, adolescents i usuaris és constant, ja que s’hi situen nombroses instal·lacions públiques com són l’estació d’autobusos, el centre de salut, el centre d’informació jove, centres d’educació primària, secundària i formació professional i instal·lacions esportives de tota mena”.

Segons ha dit, “hem de facilitar, millorar i normalitzar la mobilitat sostenible entre els adolescents i els joves de la nostra illa, així com al conjunt de la ciutadania”, per la qual cosa espera “el vot afirmatiu a la proposta per part de tots els grups del Consell Insular”.

Comments are closed