El PSOE qualifica de fracàs i engany el primer any de govern de Triguero i el PP a l’Ajuntament d’Eivissa.

El Grup Municipal Socialista valora com a engany i fracàs el primer any de govern del PP a l’Ajuntament d’Eivissa. Es tracta d’un govern que boicoteja projectes necessaris per a la ciutat, que es dedica a promocionar-se amb sous públics i que enganya de manera constant a la ciutadania.Es tracta d’un govern que boicoteja projectes necessaris per a la ciutat, que es dedica a promocionar-se amb sous públics i que enganya de manera constant a la ciutadania.

Per al portaveu del grup municipal, Rafa Ruiz, ‘Triguero va entrar a l’Ajuntament d’Eivissa mentint, un any després de la seva presa de possessió no ha posat en marxa res i tan sols s’ha dedicat a aturar els projectes progressistes que va deixar enllestits el PSOE i que eren de vital importància per a la ciutat, i ho fa per motivacions polítiques. Triguero, utilitza de manera malaltissa els recursos públics de l’Ajuntament d’Eivissa, pagat amb sous de tots i totes, per a fer-se autobombo i autopromoció’.

Aquesta és la principal valoració que es pot fer del primer any de govern del Partit Popular de Triguero a l’Ajuntament d’Eivissa i des del PSOE ho veiem amb molta preocupació pel futur de la ciutat.

Les mentides ja són moltes des de l’inici de legislatura i les hem de visibilitzar i recordar a la ciutadania. Triguero va entrar a l’Ajuntament d’Eivissa mentint i ho segueix fent. Va vendre a la ciutadania tot un seguit de promeses que està incomplint: va dir que eliminaria la taxa del fems mentre la ciutat no estès neta: mentida; va dir que posava en marxa un pla de xoc de neteja: mentida, va durar dos setmanes a la principal avinguda de la ciutat, mentre la gran majoria de barris estan abandonats ; va dir que augmentaria la plantilla de la policia: mentida, actualment està amb el mateix numero d’agents que fa un any; ha mentit en premsa assegurant acords inexistents amb veïns, associacions i clubs esportius en projectes que els afectaven directament quan ni tan sols se havia reunit amb ells.

Pel que fa a la inacció i paràlisi de l’equip de govern de Triguero, podem dir que no ha posat en marxa absolutament res, cap projecte nou, en un any, zero inversions en infraestructures. La ciutat està completament aturada quan a noves inversions i previsió de millora.

El que sí ha fet és aturar, de manera obsessiva, projectes importants per a la ciutadania i amb segell socialista.

Ha presentat un pla d’habitatge que no existeix, sense terminis d’execució, que preveu posar en mans d’empreses privades terrenys públics, deixant sense espais per a infraestructures sanitàries, esportives i d’educació als barris de la ciutat, votant en contra de la limitació dels preus del lloguer a la ciutat i tancant l’oficina d’habitatge; ha aturat el nou mini estadi i actualment segueix sense tenir un nou camp de futbol; ha aturat el nou poliesportiu consensuat amb tots els clubs de la ciutat; ha eliminat el futur mercat a Sa Peixateria per a fer-hi un centre cultural en contra el criteri de veïns i comerciants del barri de la Marina, Sa Penya i Dalt Vila i del que encara no se sap res; ha eliminat els projectes dels carrils bici i del servei públic de bicicleta; ha canviat en dues vegades la ubicació del Mercat Nou, i encara a avui no sabem exactament on el pensa construir, condemnant el barri a anys d’obres, i eliminant els espais esportius de bàsquet i tennis de la ciutat. I ha cancel·lat la construcció d’una nova escoleta a Platja den Bossa, entre d’altres projectes importants.

La suma de tots aquests fets demostra una clara manca de visió de futur de la ciutat, amb un equip de govern només centrat en la improvisació constant.

Pel que fa a l’autobombo, queda demostrat que el principal objectiu de l’equip de ‘marketing’ de Can Botino no és oferir informació a la ciutadania i als mitjans, sinó utilitzar els recursos de l’Ajuntament d’Eivissa per a promocionar únicament la figura de Triguero i d’algun dels seus regidors i regidores de manera totalment dirigida, utilitzant la institució per a promocionar el seu partit, un exemple més de la tradicional apropiació de les institucions per usos partidistes de la dreta.

Triguero i el PP estan portant a termini una gestió econòmica nefasta per a la ciutadania, amb paquets de factures que no passen per control d’intervenció, centrant en festes i actuacions de propaganda els sous públics, endeutant l’Ajuntament amb un préstec bancari innecessari, tenint romanents al banc sense utilitzar, i amb manca de transparència.

Des del Grup municipal del PSOE continuarem amb la defensa de que els bens públics segueixin essent de tota la ciutadania i continuarem plantejant propostes en positiu per a la millora de la ciutat d’Eivissa.

Comments are closed