El PSOE reclama a l’Ajuntament de Santa Eulària més vigilància de la Policia Local, davant els casos de festes il·legals, robatoris i incompliments de les mesures anticovid

El grup municipal del PSOE reclama a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu un reforç de la vigilància policial al municipi, davant les situacions que s’estan donant a conèixer de festes il·legals, robatoris i incompliments de les mesures sanitàries de la pandèmia. El portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet, demana a l’alcaldessa, Carmen Ferrer, “més esforços en incrementar els efectius de la plantilla de la Policia Local i millorar-ne el servei”, i que es tenguin en compte “tots els nuclis de població, així com totes les zones a on hi ha concentració d’habitants durant tot l’any”.

Vicent ‘Benet’ ha manifestat la “preocupació” del grup PSOE per la “sensació d’inseguretat” i de “falta de control” que pateixen els vesins i vesines: “A mitjans de mes de setembre vàrem denunciar l’augment de la conflictivitat i la inseguretat al centre de Santa Eulària des Riu, però passen els mesos i l’alcaldessa segueix sense reforçar la Policia Local”, ha criticat el portaveu del PSOE.

Hi ha nous casos d’inseguretat, com el que està passant as Canar, on vesins i vesines denuncien que els darrers dies han augmentat els robatoris a la zona i que la vigilància de Policia Local és pràcticament nul·la: “Hi ha una sensació d’inseguretat que es veu agreujada per la falta de policia i per la deficient atenció. Nuclis de població com es Canar, on viuen 1.500 persones durant tots els mesos de l’any, queden pràcticament desatesos, a pesar que també paguen els seus impostos a l’ajuntament”, ha lamentat ‘Benet’.

Vigilància anti Covid-19

En els últims dies s’han conegut casos com les festes il·legals que es fan en una casa situada a Ca na Negreta, denunciades pels vesins del barri, que a més de les molèsties que provoquen poden suposar un focus d’expansió de la Covid-19.

El portaveu del grup PSOE reclama a l’ajuntament que “extremi la vigilància a les principals zones comercials i de vianants del municipi, ja que l’atractiu que suposa la il·luminació de Nadal així com les compres que es fan aquests dies s’hagin d’extremar les precaucions i la vigilància de la policia, per evitar aglomeracions i incompliments de les normes per evitar contagis de la malaltia”.

Vicent ‘Benet’ considera que l’ajuntament s’hauria de preocupar més en reforçar la vigilància i el control d’aforament dels espais, així de l’ús i compliment de les mesures de seguretat tant per part de comerços, bars i restaurants, com per part de la ciutadania de tots els pobles del municipi. El portaveu del PSOE ha dit que “hem de fer una crida a la responsabilitat a tots els vesins i vesines de Santa Eulària, perquè puguem celebrar unes festes amb responsabilitat”.

Comments are closed