El PSOE reclama davant del Parlament balear més agilitat en la tramitació de la Llei de limitació de l’entrada de vehicles a Eivissa

El portaveu del PSOE en el Consell d’Eivissa, Josep Marí Ribas, ‘Agustinet’, ha intervengut avui en la Comissió de Consells Insulars del Parlament de les Illes Balears per valorar la proposició de Llei de limitació de l’entrada de vehicles a l’illa. Marí Ribas ha subratllat la necessitat urgent d’accelerar la implementació d’aquesta normativa per tal de fer front a la saturació que pateix Eivissa i que sigui una realitat el 2025, tal com es va comprometre el Partit Popular de Vicent Marí.

‘Agustinet’ ha recalcat el seu convenciment que “la limitació d’entrada de vehicles a l’illa d’ Eivissa serà una realitat”, ja que “hi ha un consens en aquest sentit en el conjunt de la ciutadania d’ Eivissa“. Però en aquest context, ha demanat al Parlament balear que es faci més via, ja que tem que “no hi ha cap pressa per part del Partit Popular” per aprovar la llei.

Marí Ribas també ha plantejat una sèrie d’interrogants respecte de l’efectivitat de la llei. Ha preguntat si es crearà un consorci entre el Consell i els ajuntaments implicats i si aquest consorci tendrà competències plenes en la gestió de la mobilitat. A més, ha insistit en la necessitat de millorar el transport públic a l’illa, destacant que “si limitam els vehicles i no tenim transport públic per desplaçar-nos, serà també negatiu”.

‘Agustinet’ ha reafirmat el compromís del PSOE amb la tramitació adequada i ràpida de la llei, posant èmfasi en la importància de reduir la massificació de vehicles que pateixen les carreteres d’ Eivissa: “El Partit Socialista segueix exigint que es faci via i que es faci bé tota aquesta tramitació de la llei de limitació de vehicles per no tenir tanta saturació a Eivissa“.

Comments are closed