El PSOE Santa Eulària denuncia la desídia de l’ajuntament davant dels problemes d’assentaments il·legals, descontrol i contaminació que pateix la zona de s’Argamassa i Cala Pada

El grup municipal Socialista de Santa Eulària des Riu denuncia una vegada més l’estat en què es troba la zona de s’Argamassa i Cala Pada coincidint amb l’època estival, quan es produeix una major presència de residents i visitants. El portaveu municipal del PSOE, Vicent Torres “Benet”, lamenta que l’alcaldessa, Carmen Ferrer, i el seu equip “són incapaços de fer complir les ordenances municipals que ells mateixos dicten”. Prova d’això és “l’acumulació de caravanes en un solar proper a establiments hotelers, que produeixen una imatge deplorable de la zona, i no només això, sinó el perill d’incendi que això comporta, ja que les persones ocupants de les caravanes utilitzen diferents elements per cuinar”.

“Hem tengut recentment un conat d’incendi a la zona des Canar conseqüència d’un assentament il·legal i aquí pot passar el mateix” denuncia Benet. El grup municipal socialista exigeix a l’alcaldessa que actuï i no permeti l’acumulació de caravanes en una zona residencial i turística com és aquesta. “Volem vendre un municipi cinc estrelles, però quan arriben els turistes els rebem amb un solar ple de caravanes. Aquesta és la gestió de Carmen Ferrer a Santa Eulària”, critica el portaveu socialista. ‘Benet’ recorda que és en aquesta zona on hi ha un important nombre d’establiments i que “no podem anar a fires a vendre qualitat i tenir les zones turístiques en aquestes condicions, amb els problemes de sempre sense remeiar”.

Els socialistes denuncien també l’abús que es fa un estiu més de la platja per part de propietaris d’embarcacions, sense que hi hagi l’oportuna vigilància. Les conseqüències són les molèsties que pateixen les persones usuàries de la platja. “Una platja petita com aquesta i molt freqüentada per famílies, no pot permetre que es faci mal ús d’ella per part d’usuaris d’embarcacions, és un perill per als més petits” ha dit ‘Benet’.

A més, el PSOE recorda altres problemes que pateix aquesta zona de costa de Santa Eulària, amb emissaris que segueixen abocant a la mar sense cap classe de control, el que provoca que l’aigua i l’arena d’aquesta platja no estigui en les seues condicions òptimes, una situació “totalment intolerable”, diu ‘Benet’.

La situació de “saturació” d’aquesta zona es repeteix cada estiu amb les consegüents molèsties que això suposa per a totes les persones que hi resideixen així com per als turistes que la visiten. La zona de s’Argamassa i Cala Pada, tal com denuncien els socialistes des de fa molt de temps, “pateix la manca de molts serveis per la mala planificació duta a terme per part dels successius governs del Partit Popular i de l’equip de Carmen Ferrer”. L’alcaldessa “segueix sense prendre decisions necessàries per millorar la qualitat de la zona el que demostra la seva incapacitat de gestió”.

Comments are closed