El PSOE Santa Eulària denuncia la incapacitat del regidor d’Esports de contractar la millora del gimnàs de la piscina municipal, després que el concurs hagi quedat desert per segona vegada

El grup municipal Socialista de Santa Eulària des Riu denuncia la incapacitat del regidor d’Esports, Toni Ramón, d’aconseguir la millora del gimnàs situat a la piscina municipal i li exigeix que tregui de forma immediata una nova licitació. Recentment, ha quedat deserta, per segona vegada, l’adjudicació de la millora d’aquestes instal·lacions, les quals requereixen una important reforma, com recullen els mateixos plecs per a la contracció de les obres: “A l’actualitat, l’espai objecte d’aquest projecte es troba envellit i deteriorat, deguda l’antiguitat i ús intensiu d’aquesta instal·lació. Presenta desperfectes al seu paviment, elements destinats a la gimnàstica i musculació, així com la il·luminació i climatització que està obsoleta.”

El projecte tenia per objectiu “millorar les instal·lacions esportives renovant els elements que els són propis segons la seva finalitat, així com millorant la il·luminació i sistemes d’aire condicionat, contribuint d’aquesta manera a una millor eficiència energètica, mitjançant l’estalvi energètic, econòmic i la sostenibilitat del medi ambient, tractant d’oferir als ciutadans d’aquest municipi unes instal·lacions de més qualitat i eficiència”. Totes aquestes millores tornen a partir un retard considerable, que no sabem fins quan serà ni si es farà, ja que Toni Ramon és incapaç d’aconseguir que cap empresa vulgui optar a la licitació posada en marxa per la seua regidoria.

El desembre de 2022 sortia a licitació per primera vegada la proposta de millora del gimnàs de les piscines municipals amb un import de 78.510,65 euros. A data 31 de gener de 2023 quedava constància de la no presentació de cap empresa al procés de licitació, el que va suposar un primer retard en l’execució de les millores d’aquest espai que molts usuaris fa temps que reclamen. A finals de setembre de 2023 es va tornar a treure a licitació aquesta millora, aquesta vegada amb un pressupost de 85.274,08 euros, però a finals d’octubre aquesta licitació va tornar a quedar deserta.

Un fracàs en el procés de contractació que de mostra la incapacitat del regidor de fer la seua feina, fet que perjudica a tots els usuaris d’aquestes instal·lacions. 

Comments are closed