“El PSOE surt a guanyar les eleccions del 26 de maig a Eivissa: guanyar els ajuntaments, el Consell i el Govern Balear”

“El PSOE surt a guanyar les eleccions del 26 de maig a Eivissa: guanyar els ajuntaments, el Consell i el Govern Balear”. Així de contundent s’ha mostrat el secretari general de la FSE-PSOE i candidat a la reelecció com a president d’Eivissa, Vicent Torres, que a les 00.00 hores ha participat a la ciutat d’Eivissa en la tradicional aferrada de cartells al passeig de Vara de Rey d’Eivissa, juntament amb la cap de llista al Parlament, Pilar Costa, i el candidat a la reelecció com a alcalde, Rafa Ruiz. Els candidats als restants municipis, Josep Marí Ribas ‘Agustinet’, Simón Planells, Vicent Torres ‘Benet’, i Pep Torres ‘Peret’ han fet l’aferrada als seus respectius pobles.

Segons Vicent Torres, “els socialistes d’Eivissa volem repetir la victòria del passat 28 d’abril”. Després de guanyar les generals, “a Eivissa li convenen governs del PSOE”, per “consolidar les polítiques de canvi que vàrem iniciar en el 2015”. Per fer-ho possible, “durant aquesta campanya ens bolcarem a tots els racons de l’illa, per animar a la mobilització. Necessitam que la ciutadania acudeixi a votar massivament, com va fer a les generals”.

Crítiques al PP

Torres ha lamentat les afirmacions dels candidats del PP, quan diuen que volen guanyar el Consell i el Govern Balear “per fer de contrapès a Madrid”. Segons el president i candidat a la reelecció, “el Consell Insular i el Govern no estan per fer oposició a Pedro Sánchez, aquestes afirmacions són una falta de respecte per a les nostres institucions. El Consell i el Govern estan per ajudar la gent, per fer política, i no per ser utilitzades de forma partidista per fer oposició a Madrid”.

Com ha manifestat, “amb el PSOE, tendrem unes institucions locals i insulars que treballaran de la mà amb el president Pedro Sánchez en favor de la ciutadania d’aquestes illes. Però si guanyen les dretes, ja sabem el que ens espera: bloqueig des d’aquí per fer oposició al president d’Espanya, com ells mateixos reconeixen obertament”.

Vicent Torres explicarà durant els dies de campanya en diferents actes als cinc municipis les propostes del PSOE per “continuar construint una Eivissa més justa, més igualitària i més sostenible”. Es tracta d’un programa de 144 propostes en favor de les persones, de la sostenibilitat del territori, del desenvolupament econòmic i del funcionament de l’administració. “No podem donar passes endarrere, toca seguir avançant cap al futur”, ha conclòs Torres.

Pilar Costa: “Que ningú es quedi a casa”

La cap de llista del PSOE Parlament balear per Eivissa, Pilar Costa, ha instat als ciutadans d’Eivissa a que el proper 26 de maig surtin a exercir el seu dret de vot i “que ningú es quedi a casa”.

Per a Costa, la victòria socialista a les properes eleccions locals i autonòmiques és “tan necessària com la que es va produir el mes passat a Espanya”.

“Només amb una victòria socialista podrem seguir donant suport l’educació pública, construir més habitatge social i ampliar la cartera de serveis a la Sanitat Pública”, ha dit la candidata al Parlament.

Costa ha reiterat que es necessiten “quatre anys més per consolidar les polítiques que hem començat i que no volem que tenguin marxa enrere”.

Per contra, ha dit que, “la ultradreta només ens portarà disgustos i retrocessos que no volem ni imaginar”.

Leave a Reply