“El turisme a Balears és una prioritat per a Pedro Sánchez”

El PSOE considera que Espanya ha d’articular la seva posició dominant com a destinació turística des del valor afegit d’un model d’èxit amb consciència laboral i amb l’objecte de preservar el ric patrimoni natural i cultural del nostre país. Una política d’un govern socialista que “serà especialment beneficiosa per a Eivissa i Formentera”, ja que “el turisme a Balears és una prioritat per a Pedro Sánchez”, com han afirmat les candidates Sofía Hernanz i Patricia Abascal.

A la taula informativa situada al Parc de la Pau, les candidates eivissenques han traçat les principals propostes socialistes en economia, turisme i innovació, destacant que “Pedro Sánchez considera el turisme a Espanya i especialment a les nostres illes un actiu estratègic i prioritari”, el qual ha de seguir sent “líder mundial basat en la qualitat, la sostenibilitat, la rendibilitat, la innovació i l’accessibilitat”, segons ha explicat la candidata del PSOE al Congrés, Sofia Hernanz.

Una aposta que “ja ha demostrat el govern de Pedro Sánchez, que en tan sols vuit mesos va desbloquejar la finalització del Parador de Turisme”, una inversió de l’Estat a Eivissa de 20 milions d’euros que és “absolutament estratègica per a la nostra illa”, o el compromís d’inversió de 8 milions d’euros per a zones madures a Balears, després que en tots els anys de govern Rajoy no arribàs ni un euro a aquestes illes “.

Enfront del model de les dretes, només el PSOE garanteix “un turisme de qualitat, sostenible i que redundi en una millora de les condicions laborals i de vida del conjunt de la ciutadania”, com ha afirmat la candidata al Senat, Patricia Abascal.

El turisme ha de ser “un motor de prosperitat, perquè la ciutadania vegi redistribuïda la riquesa que genera la indústria”, ha manifestat la candidata socialista. Per contra, “les receptes del PP ja les coneixem: saturació, precarització de les condicions laborals, dependència del producte del sol i platja, obsolescència de destinacions de vacacions i problemes d’estacionalitat”.

El Consell Insular d’Eivissa “està tornant a aquestes receptes de la dretes, que beneficia uns pocs i perjudica el conjunt de la ciutadania i a la sostenibilitat de l’illa”, ha advertit Patricia Abascal, recordant que “Vicent Marí ja ha anunciat que vol incloure a les discoteques a la promoció turística de l’illa “.

A més d’altres mesures, el PSOE es compromet a adoptar una Estratègia de Turisme Sostenible, amb l’objectiu de donar suport a aquelles iniciatives encaminades a reduir l’estacionalitat en l’oferta turística, així com la rehabilitació i regeneració de les destinacions turístiques madures, promovent l’atractiu del nostre patrimoni històric i natural.

Comments are closed