Eleccions municipals 2023: El PSOE proclama les candidatures d’Ángel Luis Guerrero, Ramón Roca y Antonio Lorenzo als ajuntaments de Sant Josep, Santa Eulària i Sant Antoni

El Partit Socialista ha proclamat les candidatures d’Ángel Luis Guerrero, Ramón Roca y Antonio Lorenzo a les eleccions municipals de Sant Josep de sa Talaia, Santa Eulària des Riu i Sant Antoni de Portmany, respectivament. La comissió de garanties del procés de primàries socialistes ha validat els avals recollits dels precandidats, que són els únics que s’han presentat, de manera que les seues candidatures han quedat proclamades sense necessitat d’un procés de votació.

Rafa Ruiz, pel municipi d’Eivissa, va quedar proclamat candidat en el mes de novembre, ja que els alcaldes podien reeditar candidatura sense necessitat d’acudir a un procés de primàries. Ángel Luis Guerrero sí que s’ha sotmès a primàries, perquè així ho va sol·licitar expressament.

Al municipi de Sant Joan de Labritja, en tractar-se d’un municipi de menys de 20.000 habitants, el procés per a l’elecció de la candidatura a l’ajuntament es farà més endavant, a partir del mes de gener.

Comments are closed