Els socialistes de Sant Josep aproven per unanimitat la llista de Guerrero, que suma persones independents «amb ganes de treballar pel municipi»

L’agrupació socialista de Sant Josep ha aprovat la llista de persones que acompanyaran Ángel Luis Guerrero en la seva candidatura per repetir la majoria socialista de Sant Josep. «Per aquest viatge hem buscat un grup de persones il·lusionades, amb joventut i experiència i moltes ganes de seguir treballant per la nostra gent, com hem fet aquests quatre últims anys», ha explicat Guerrero que presenta un equip «preparat per governar i amb el que demanem a la ciutadania la seva confiança per seguir amb la transformació del municipi que vàrem iniciar aquest mandat». La llista de 21 persones i quatre suplents va rebre el suport unànime dels militants que participaren en l’assemblea per ratificar-la, celebrada aquest dilluns a la nit a la seu del partit.

«Seguim amb la il·lusió del primer dia i busquem la complicitat de tothom que vulgui sumar per Sant Josep, hem superat moments molt complicats per tothom, però mantenim intactes les idees que ens estan ajudant a girar com un mitjó el nostre municipi. Ens guia el sentit de la justícia i les ganes de treballar pels nostres vesins i vesines», ha explicat Guerrero a l’assemblea que ha aprovat «una llista tan diversa com és Sant Josep, on tots els nuclis i col·lectius hi estan representats i amb un únic compromís: que arribarem fins al final en tot el que emprenem».

Guerrero ha agraït el suport dels companys de militància a una candidatura on hi tenen molta presència «persones independents que volen formar part del canvi que representem els socialistes a Sant Josep. Només fa falta veure l’alternativa, que es presenta sense idees i amb cares que a tots ens sonen de la pitjor etapa de la dreta al nostre municipi», ha afegit.

«Ens hem imposat la reforma integral del centre i les principals vies de Sant Jordi com a objectiu prioritari pels propers quatre anys, però també volem seguir amb la transformació que hem iniciat a Cala de Bou, que torna a viure de cara a la mar després de dècades de girar-li l’esquena», ha destacat entre els compromisos que seran «la bandera d’un projecte en el que la participació ciutadana seguirà sent fonamental, amb les portes sempre obertes per la nostra gent, donant sempre la cara davant els problemes, perquè és la nostra senya d’identitat».

L’actual alcalde i candidat a la reelecció ha escollit per acompanyar-lo al capdavant «dos persones que han demostrat una capacitat de gestió sobrada en els moments més complicats de la nostra història recent i són de la meva màxima confiança». Pilar Ribas, al número 2, ha liderat la resposta municipal durant la pandèmia de la COVID-19 i coordina la inversió que es rebrà dels Fons Europeus per la Resiliència i la Recuperació, igual que ja feia en l’ambiciosa reforma de la badia de Portmany. Vicent Roselló, número 3 de la llista, ha tengut un paper clau en les negociacions que han garantit la pau social a la Corporació i des de la cartera d’Hisenda és el responsable dels pressupostos més importants de la història de Sant Josep.

Els següents integrants de la llista són Presentación Ortiz, directora del CEIP Sant Jordi durant molts anys i actual assessora a Eivissa i Formentera de l’Institut per a la Convivència i l’Éxit escolar, que ocupa el quart lloc, i Josep Guasch Roig, actual regidor de Platges i Edificis Públics, amb el cinquè. Cristina Ribas Ribas, que aquest mandat ha estat al front de Cultura, Festes i Normalització, repeteix en el sisè lloc de la llista abans de Vicent Ribas Marí (Ite), psicòleg i activista cultural, que s’incorpora al setè. Ángeles Marí Suñer ocupa el 8; Rosa Velasco és al 9 i Oscar J. Tristán s’incorpora al 10.

Menchu Lacruz ha acceptat l’onzè lloc, al que segueixen Roberto Marí; Arantxa Palomares; Albert Marí; Coral Castro; Jordi Marí Tur; Natalia Tur; Pablo Herráez; Elisa Roig i Juan Ramon Prats. Pilar Ferrero, veterana militant i lluitadora per la igualtat, ocupa el darrer lloc d’una llista que aspira a «mostrar la diversitat de Sant Josep, amb gent que ha escollit el nostre municipi per fer-hi el seu projecte de vida a la que volem representar amb molta responsabilitat i humilitat, perquè aspiram a ser els seus servidors durant els pròxims quatre anys», ha afegit el candidat a alcalde.

Comments are closed