‘Enxufisme’ a la Delegació d’Educació d’Eivissa: El Govern balear recol·loca de forma irregular l’exdirector general de Personal Docent

El PSOE vol denunciar públicament el cas d’‘enxufisme’ a la Delegació d’Educació d’Eivissa i Formentera, amb la recol·locació irregular per part del Govern balear de l’exdirector general de Personal Docent, l’eivissenc Salva Ruiz. El conseller d’Educació, Antoni Vera, va cessar Salva Ruiz el passat 5 de gener, després de només cinc mesos en el càrrec. I a pesar que inicialment la conselleria va afirmar que no l’havien recol·locat en cap nou càrrec, ara reconeixen que, efectivament, li han assignat a dit una nou plaça a la delegació d’Educació, una plaça creada el dia 9 de gener i amb efectes de dia 7 quan això  no és possible, amb un complement de 300 euros al mes i sense haver de realitzar cap hora de docència.

Des del PSOE volem denunciar públicament que la plaça assignada a Salva Ruiz, d’Assessor Tècnic Docent, s’hauria de cobrir, i sempre que es justificara i fos necessària,  a través de concurs públic i que ha de poder ocupar qualsevol persona d’acord amb una valoració de mèrits, capacitat, etc. 

A més, per si no n’hi hagués prou, la plaça que ocupa Salva Ruiz no té assignades funcions pròpies d’un Assessor Tècnic Docent, sinó que segons la conselleria depèn directament del Director General de Personal Docent “per a fer-li suport des d’Eivissa”.

El PSOE exigirà explicacions públiques al conseller Antoni Vera davant aquesta escandalosa contractació irregular Salva Ruiz, a qui el Partit Popular ha recol·locat per la porta de darrere després de cessar-lo de manera fulminant com a director general d’Educació, encara sense saber exactament per quins motius, quan només feia cinc mesos que ocupava el càrrec.

Comments are closed