El grup municipal socialista de l’ajuntament de Santa Eulària denuncia el lamentable estat en que es troba el pàrquing al costat de la zona poliesportiva de Puig d’en Valls i la falta de neteja dels voltants de l’església i el parc infantil.

El grup municipal socialista denuncia l’estat de brutícia en que es troba el pàrquing al costat de l’entrada a la zona poliesportiva i del Centre Cultural de Puig d’en Valls, així com també a altres punts del poble conseqüència de la manca de neteja i manca de manteniment, com es el cas en el que es troben els voltants de l’església i del parc infantil.

El portaveu municipal Vicent Torres “Benet” exigeix a l’alcaldessa Carmen Ferrer que prengui mesures per garantir la neteja i la vigilància, per evitar aquestes situacions on els veïns han de creuar-se amb restes de consum de begudes alcohòliques i altres residus per tot arreu al voltant d’aquesta zona poliesportiva, el punt jove i el parc infantil, punts aquests freqüentats per infants i joves que fan ús d’aquests espais.

La manca de neteja, fruit de la tardança amb l’adjudicació de la nova contracte de residus, contracta que ja porta mesos de retard, és cada vegada més òbvia i ens trobem amb casos com el que ara denuncien els i les socialistes de Santa Eulària que demostra la manca d’actuacions per part de l’actual equip de Santa Eulària del Partit Popular.

“Fa pocs dies es va denunciar la manca de neteja i el lamentable estat en que es troba el pas soterrat que uneix Puig d’en Valls amb Jesús, ara una vegada més hem de denunciar un nou estat de manca de neteja però en aquest cas en el centre del mateix nucli de Puig d’en Valls” ha informat el portaveu municipal.

Puig d’en Valls no es mereix aquesta situació d’abandó, no pot ser que, des de l’ajuntament, es tracti millor una zona que una altra en funció de la seva localització.

El desinterès de l’ajuntament per aquesta localitat, provoca que no s’estigui fent una bona gestió del manteniment, neteja i cura diària dels carrers, voreres, places, parcs i jardins i instal·lacions esportives per a desesperació dels veïns de Puig d´a Valls. Situacions denunciades pels veïns que reclamen més vigilància, més neteja i manteniment, així com la instal·lació de més papereres i papereres per a excrements de mascotes a determinats zones i carrers de Puig d’en Valls.

Comments are closed

Excrementos, basura, malas hierbas, lodos, restos de materiales de construcción e incluso cadáveres de animales, se acumulan en el paso subterráneo que conecta Puig d’en Valls y Jesús por la falta de mantenimiento.

El Grupo Socialista del Consell Insular d’Eivissa y el Grupo Municipal Socialista del Ayuntamiento de Santa Eulària des Riu, denuncian el abandono, la suciedad y falta de mantenimiento del paso subterráneo entre Jesús y Puig d’en Valls y sus inmediaciones.

Excrementos, basura, restos de material de construcción, malas hierbas incontroladas que llevan meses sin eliminarse, lodos, objetos varios como ropa interior e incluso cadáveres de animales se acumulan por la falta de mantenimiento y limpieza a lo largo de un recorrido que debería ser un itinerario seguro y adaptado para peatones y ciclistas.

Un ejemplo más, de que la apuesta del Partido Popular del Sr. Vicent Marí y la alcaldesa la Sra. Carmen Ferrer por la movilidad sostenible y la conectividad segura para viandantes y ciclistas, se queda en una simple foto el día de la inauguración y un titular.

Otra prueba más de la sumisión y falta de liderazgo de Carmen Ferrer a la hora de reivindicar ante Vicente Marí.

Los vecinos de Puig d’en Valls y Jesús, denuncian también la falta de seguridad para cruzar desde el punto desde el Cash Loto, al camino que va por detrás de la tienda de muebles y que conecta con el paso subterráneo. Esto obliga a niños, personas mayores, personas con movilidad reducida, personas viandantes con carritos de bebé y ciclistas a atravesar una carretera muy transitada para poder acceder al camino.

Desde el Grupo Socialista del Consell Insular d’Eivissa y del Grupo desde el Grupo Municipal Socialista del Ayuntamiento de Santa Eulària des Riu, denunciamos la falta de mantenimiento que provoca molestias a la ciudadanía, evidenciando el total desinterés en mantener acondicionadas unos itinerarios que deberían ser seguros y accesibles, para permitir una movilidad sostenible a viandantes y ciclistas y exigimos una actuación urgente para desbrozar y limpiar el paso subterráneo y sus inmediaciones, además de una planificación para su mantenimiento.

Así mismo exigimos una vez más, una solución segura y definitiva para cruzar desde el Cash Loto, al camino que va por detrás de la tienda de muebles y que conecta con el paso subterráneo tal y como se instó por parte de los grupos del PSOE del Consell insular d’Eivissa y del Ayuntamiento de Santa Eulària des Riu en sendas mociones aprobadas ambas por unanimidad.

Comments are closed