El grup municipal socialista de l’ajuntament de Santa Eulària denuncia el lamentable estat en que es troba el pàrquing al costat de la zona poliesportiva de Puig d’en Valls i la falta de neteja dels voltants de l’església i el parc infantil.

El grup municipal socialista denuncia l’estat de brutícia en que es troba el pàrquing al costat de l’entrada a la zona poliesportiva i del Centre Cultural de Puig d’en Valls, així com també a altres punts del poble conseqüència de la manca de neteja i manca de manteniment, com es el cas en el que es troben els voltants de l’església i del parc infantil.

El portaveu municipal Vicent Torres “Benet” exigeix a l’alcaldessa Carmen Ferrer que prengui mesures per garantir la neteja i la vigilància, per evitar aquestes situacions on els veïns han de creuar-se amb restes de consum de begudes alcohòliques i altres residus per tot arreu al voltant d’aquesta zona poliesportiva, el punt jove i el parc infantil, punts aquests freqüentats per infants i joves que fan ús d’aquests espais.

La manca de neteja, fruit de la tardança amb l’adjudicació de la nova contracte de residus, contracta que ja porta mesos de retard, és cada vegada més òbvia i ens trobem amb casos com el que ara denuncien els i les socialistes de Santa Eulària que demostra la manca d’actuacions per part de l’actual equip de Santa Eulària del Partit Popular.

“Fa pocs dies es va denunciar la manca de neteja i el lamentable estat en que es troba el pas soterrat que uneix Puig d’en Valls amb Jesús, ara una vegada més hem de denunciar un nou estat de manca de neteja però en aquest cas en el centre del mateix nucli de Puig d’en Valls” ha informat el portaveu municipal.

Puig d’en Valls no es mereix aquesta situació d’abandó, no pot ser que, des de l’ajuntament, es tracti millor una zona que una altra en funció de la seva localització.

El desinterès de l’ajuntament per aquesta localitat, provoca que no s’estigui fent una bona gestió del manteniment, neteja i cura diària dels carrers, voreres, places, parcs i jardins i instal·lacions esportives per a desesperació dels veïns de Puig d´a Valls. Situacions denunciades pels veïns que reclamen més vigilància, més neteja i manteniment, així com la instal·lació de més papereres i papereres per a excrements de mascotes a determinats zones i carrers de Puig d’en Valls.

Comments are closed