Excrements, escombraries, males herbes, fangs, restes de materials de construcció i fins i tot cadàvers d’animals, s’acumulen al pas subterrani que connecta Puig d’en Valls i Jesús per la manca de manteniment.

El Grup Socialista del Consell Insular d’Eivissa i el Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, denuncien l’abandó, la brutícia i la manca de manteniment del pas subterrani entre Jesús i Puig d’en Valls i els seus voltants.

Excrements, escombraries, restes de material de construcció, males herbes incontrolades que fa mesos que no s’eliminen, fangs, objectes diversos com roba interior i fins i tot cadàvers d’animals s’acumulen per la manca de manteniment i neteja al llarg d’un recorregut que hauria de ser un itinerari segur i adaptat per a vianants i ciclistes.

Un exemple més, que l’aposta del Partit Popular del Sr. Vicent Marí i l’alcaldessa la Sra. Carmen Ferrer per la mobilitat sostenible i la connectivitat segura per a vianants i ciclistes, es queda en una simple foto el dia de la inauguració i un titular.

Una altra prova més de la submissió i manca de lideratge de Carmen Ferrer a l’hora de reivindicar davant de Vicent Marí.

Els veïns de Puig d’en Valls i Jesús, denuncien també la manca de seguretat per creuar des del punt des del Cash Loto, al camí que va darrere de la botiga de mobles i que connecta amb el pas subterrani. Això obliga nens, persones grans, persones amb mobilitat reduïda, persones vianants amb carrets de nadó i ciclistes a travessar una carretera molt transitada per poder accedir al camí.

 

Des del Grup Socialista del Consell Insular d’Eivissa i del Grup des del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, denunciem la manca de manteniment que provoca molèsties a la ciutadania, evidenciant el total desinterès a mantenir condicionades uns itineraris que haurien de ser segurs i accessibles, per permetre una mobilitat sostenible a vianants i ciclistes i exigim una actuació urgent per esbrossar i netejar el pas subterrani i els voltants, a més d’una planificació per al seu manteniment.

Així mateix exigim una vegada més, una solució segura i definitiva per creuar des del Cash Loto, al camí que va darrere de la botiga de mobles i que connecta amb el pas subterrani tal com es va instar per part dels grups del PSOE del Consell insular d’Eivissa i de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu en sengles mocions aprovades ambdues per unanimitat.

Comments are closed