Inauguració 5è Congrés FSE-PSOE: Felipe Sicilia critica “la lluita intestina” del PP “per un poder que volen utilitzar per a l’aprofitament del públic”

El portaveu de la Comissió Executiva Federal del PSOE, Felipe Sicilia, ha criticat “la lluita intestina” del PP “per un poder que volen utilitzar per a l’aprofitament del públic”. A la inauguració del 5è Congrés de la Federació Socialista d’Eivissa, el portaveu socialista ha advertit que “això fa un dany brutal” i que “s’estan carregant el prestigi del nostre sistema democràtic”. “Sabrem quant costa aquest cas de corrupció d’Ayuso i del seu germà, que ja veurem si el germà és un comissionista o al final un testaferro, ho veurem, ja ho sabrem, patint un cost, no sabem si els 55.000 euros que diuen que s’ha emportat de comissió o els 200 i escaig mil”. Però sobretot ha criticat que això suposa “un cost per a la política i per al nostre sistema democràtic”.

El portaveu del PSOE també ha alertat que “volien tombar la reforma laboral per així donar una puntada al govern i donar-li la puntada, a més, a l’estómac de les treballadores i els treballadors”, arribant a “comprar fins i tot voluntats, comprar dos vots per tombar la reforma, i avui mira tu per on, com que no els han ensenyat a votar els seus diputats s’equivoca”.

Davant la manera d’actuar de la dreta, Felipe Sicilia ha destacat les polítiques del PSOE d’“ajudes per emancipar-se i fer un projecte vital, amb una Llei d’Habitatge que pensa en els joves”, “fer una llei de canvi climàtic i posar mesures per lluitar contra el canvi climàtic”, “pujar les pensions, perquè fer política és millorar la vida de la gent i això és el que hem de fer”, destacant que aquestes polítiques són “el que fa Rafa a l’Ajuntament, Francina al Govern balear i, d’aquí molt poquet, ho farà ‘Agustinet’ al Consell”.

“Des de la nostra visió progressista, des del nostre model de societat justa, més lliure, més igualitària on hi hagi justícia social, que es poden aplicar a lleis com la Llei de Turisme que pensi, no només amb l’empresariat, sinó amb les dones, perquè són sobretot dones les que han de fer cada matí el llit, i això és fer lleis amb sensibilitat social”. “Això és el que s’ha fet en aquesta Llei de turisme de Balears”, ha destacat.

En el seu discurs, Felipe Sicilia ha traslladat el suport del secretari general i president d’Espanya, Pedro Sánchez, a la Federació Socialista d’Eivissa perquè “el 2023 vull venir a Eivissa amb alcalde socialista, amb el govern de Francina socialista, i amb Pep (Marí Ribas) com a president del Consell”.

Cosme Bonet, secretari d’organització del PSIB-PSOE
L’acte d’inauguració del Congrés ha començat amb la salutació del secretari general de l’Agrupació Socialista d’Eivissa, al qual ha seguit una intervenció del secretari d’Organització del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, que ha dit que “mentre el PP segueix amb corrupció, joc brut i el transfuguisme, nosaltres ens deixem la pell per a la ciutadania”. Bonet ha animat els i les Socialistes d’Eivissa perquè “junts, units, amb força i amb valors tornarem la dignitat i la bona política” a les institucions de l’illa governades per la dreta.

Comments are closed