Francina Armegol destaca que “la situació sanitària, gràcies a la ciutadania, és la millor carta de presentació de les Illes a l’exterior”

La presidenta de les Illes Balears i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha destacat que “la situació sanitària, gràcies a la ciutadania, és la millor carta de presentació de les Illes a l’exterior i ens acosta a la reactivació.”

La presidenta s’ha reunit a Berlín amb l’ambaixador d’Espanya a Alemanya, TUI Group, la patronal de turoperadors i agències de viatge alemanyes DRV, Lufthansa, BILD i Funke Mediengruppe. En totes aquestes trobades, tant el sector turístic com els mitjans de comunicació han alabat la feina de les Illes davant la Covid i han valorat molt positivament la situació sanitària i els protocols de seguretat preparats per a aquest estiu les Illes Balears.

“Ens han traslladat que Balears és el destí preferit que estan triant els alemanys per a fer les seves reserves degut a les garanties sanitàries que oferim i que el perfil dels turistes va més enllà del sol i platja, en consonància amb l’aposta de les Illes per un turisme segur, familiar, cultural, gastronòmic i esportiu. En definitiva, un turisme responsable i per tot l’any”.

Segons Francina Armengol, aquesta és precisament l’estratègia del Govern: captar visitants de qualitat i treballar per tenir no només temporada d’estiu, sinó allargar-la tot el temps que sigui possible fins a finals d’any per reactivar com més negocis i llocs de feina millor, com més mesos millor.

“Treballam de la mà del sector per a fer-ho realitat, però vull, en aquest sentit, fer un agraïment a la ciutadania: els mesos d’esforç i compromís col·lectiu que tantes vides han salvat ara ens permeten, també, tenir una de les millors situacions epidemiològiques d’Europa i avançar cap a la reactivació turística posicionant Balears com a destí segur.”

La presidenta ha ressaltat la necessitat que “assegurem l’esforç fet i continuem amb la prudència que ens ha dut fins aquí”. “Mantenir la bona situació sanitària és el camí per reactivar Balears i tenir temporada aquest estiu.” Francina Armengol ha conclòs que “gràcies a tothom, estam en la recta final”.

Comments are closed