Francina Armengol explica les prioritats: “Protegir la salut, ajudar els més vulnerables i reactivar l’economia”

La presidenta de les Illes Balears i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha afirmat aquesta setmana al Parlament que les prioritats d’aquest Govern són clares: “Primer, protegir la salut. Segon, reforçar serveis públics i ajudar als més vulnerables. Tercer, assolir un #PactePerBalears dialogat que reactivi l’economia de forma immediata i dibuixi un model més sòlid, divers i sostenible, de futur”.

Francina Armengol ha destacat que “mentre uns pocs comprometen la salut de tots manifestant-se, els sanitaris i la gran majoria de ciutadans estan actuant amb responsabilitat perquè no hi hagi un rebrot”. Com ha explicat, “el Govern ha comprat 420 tones de material sanitari i es dedica a protegir la salut de la ciutadania, a salvar vides”.

 

1r salut, 2n vulnerables, 3r economia

Les prioritats d'aquest Govern són clares. Primer, protegir la salut. Segon, reforçar serveis públics i ajudar als més vulnerables. Tercer, assolir un #PactePerBalears dialogat que reactivi l'economia de forma immediata i dibuixi un model més sòlid, divers i sostenible, de futur.

Gepostet von Francina Armengol Socias am Dienstag, 26. Mai 2020

Comments are closed