Francina Armengol: “200.000 famílies viuen del sector serveis i turisme, són la nostra màxima prioritat i preocupació”

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha afirmat que el tancament de les Illes, la planificació i preparació del nostre sistema sanitari, el compromís ciutadà, i, sobretot, la feina i dedicació dels professionals sanitaris, han fet que el sistema de salut hagi aguantat, que tinguem les UCIs a la meitat i que siguem una de les comunitats amb menys casos. En la seua intervenció davant del Parlament de les Illes Balears, la presidenta va voler donar “gràcies infinites a tothom” per aquest esforç.

 

Som la primera comunitat que assoleix un gran acord social. Un escut que protegeix les prestacions i el lloc de feina de 200.000 treballadors i evita el tancament de milers d’empreses. La següent passa, entre tots, un gran pacte de reconstrucció econòmica i social per Balears, va afirmar la presidenta.

 

Amb totes les institucions, dialogant agents econòmics i socials, protegim famílies, treballadors, autònoms i empreses, protegim l’habitatge, ampliam la renda social, facilitam 200M€ de liquiditat via ISBA, protegim 200.000 llocs de feina, va destacar.

 

És una oportunitat per apostar per sectors estratègics i planificar unes illes més sostenibles, en consonància amb l’#Agenda2030. Però no podem oblidar que hi ha 200.000 famílies que viuen del sector serveis i el turisme. Ara mateix aquestes famílies i empreses “són la nostra màxima prioritat i preocupació”.

Comments are closed