Francina Armengol aposta per seguir fent tàndem amb Rafa Ruiz i Vicent Torres “per continuar millorant Eivissa”

La candidata del PSIB-PSOE al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha volgut visitar Eivissa tres dies abans de les eleccions europees, autonòmiques, insulars i municipals per traslladar el seu suport als socialistes de l’illa i al candidat a la reelecció a la batlia d’Eivissa, Rafa Ruiz.

Armengol ha visitat un lloc emblemàtic com és el passeig de ses Figueretes, reformat aquesta legislatura amb fons de l’Impost del Turisme Sostenible, i que per la candidata socialista “és un exemple de la bona gestió que s’ha fet aquesta legislatura, des de la coordinació entre les diferents administracions, per renovar una zona turística que feia anys que esperava i amb la qual hem donat resposta als problemes de la zona i de la gent”.

Per aquest motiu, Armengol ha demanat “el vot entusiasta, de la il·lusió i de l’esperança aquest diumenge per al Partit Socialista”, perquè “el tàndem que hem pogut fer amb Rafa Ruiz, Vicent Torres i jo mateixa per poder millorar la vida de la gent s’ha notat moltíssim”, per la qual cosa “diumenge volem tornar a tenir el vot de tothom per seguir millorant les escoles, els hospitals, les zones turístiques i fent política d’habitatge”.

En aquest sentit, la candidata al Govern ha recordat que “les urnes tornen a estar buides, les hem d’omplir amb força, amb il·lusió i amb vots socialistes si realment volem seguir avançant sempre endavant i no tornar quaranta anys enrere”.

Per part seva el candidat a la batlia d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat les grans fites d’aquesta legislatura, com són “fer realitat un passeig que ningú s’havia atrevit a tramitar abans i l’aprovació de la llei de capitalitat”, dos exemples amb els quals “volem seguir en aquesta línia per fer d’Eivissa una ciutat capdavantera”.

Finalment, el conseller d’Hisenda del Consell d’Eivissa i número nou de la candidatura insular, Gonzalo Juan, ha remarcat que amb inversions com aquestes “es demostra que l’Impost del Turisme Sostenible és necessari i que serveix”.

Leave a Reply