Francina Armengol celebra la nova etapa que obren els Socialistes d’Eivissa amb el propòsit de tornar a governar el Consell el 2023

Els Socialistes d’Eivissa han celebrat el seu quart Congrés, del qual ha sortit la nova direcció liderada pel secretari general, Josep Marí Ribas, i el projecte polític pels pròxims anys, el qual ha estat avalat per la unanimitat dels delegats i les delegades

La Federació Socialista d’Eivissa ha celebrat el seu 4 Congrés insular, en el qual s’ha proclamat a Josep Marí Ribas com a nou secretari general i s’ha elegit a la nova Comissió Executiva, la resta d’òrgans de direcció de la formació i el full de ruta per als pròxims quatre anys.

La secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha clausurat el Congrés assegurant que “estic molt tranquil·la que Josep Marí Ribas sigui el nou secretari general dels Socialistes d’Eivissa perquè té experiència, sent els valors del Partit Socialista, és un grandíssim batle i es preocupa intensament de servir a la gent”.

Per això, la secretària general s’ha mostrat molt satisfeta per la nova etapa que obre el socialisme eivissenc, “amb una ponència molt potent per arribar al 2023 amb una gran capacitat per governar”.

En aquest sentit, Armengol ha avançat que “si som capaços d’entregar-nos en cos i ànima, de transformar Eivissa cap a millor, d’impulsar el full de ruta que aprovam avui i de servir a la gent el 2023 guanyarem les eleccions”.

Per part seva, la dirigent socialista s’ha compromès a continuar invertint en educació, lluitant per facilitar l’accés a un habitatge digne, en desenvolupar la llei de dependència o en tenir millors salaris, propostes que beneficiaran a la ciutadania d’Eivissa des de l’objectiu que “amb un president socialista al Consell d’Eivissa tot anirà millor”.

Per això, Armengol ha advertit que “la campanya electoral comença avui, perquè el 2023 els socialistes volem tornar a governar el Consell d’Eivissa i els municipis on encara no ho feim des de les ganes, la il·lusió, el compromís amb la gent i el servei públic que sempre tenim els socialistes”.

Finalment, la secretària general també ha fet referència al nou Govern d’Espanya presidit per Pedro Sánchez, del qual ha assegurat que “era molt necessari per treballar conjuntament pel full de ruta pactat a Balears i que suposa una millora de drets, lluita contra el canvi climàtic i igualtat d’oportunitats”.

Per part seva, el nou secretari general dels Socialistes d’Eivissa, Josep Marí Ribas “Agustinet”, ha defensat que “avui obrim una nova etapa amb idees clares, amb persones compromeses i preparades i amb una participació excel·lent en el nou projecte socialista”. De fet, la ponència del Congrés ha estat aprovada per unanimitat.

Marí ha avançat que apostarà per “una Eivissa d’oportunitats, com diu el nostre lema del Congrés, amb tres grans eixos: drets socials, pels quals plantarem cara davant una dreta i extrema dreta que els vol exterminar; economia, amb un turisme de qualitat i feina digna per a tothom; i sostenibilitat, amb la voluntat de ser avantguardistes en la lluita contra el canvi climàtic.

El nou secretari general també ha carregat contra el govern insular d’Eivissa, al qual ha acusat de convertir “el Consell d’Eivissa en un element de contrapoder del Govern de les Illes Balears”, per la qual cosa ha expressat el seu compromís de lluitar per un Consell “que sigui per a les persones, garant dels drets socials, de la sostenibilitat, d’una ocupació de qualitat, del territori, del futur”.

Finalment, Marí ha refermat la seva aposta per “treballar amb totes les ganes per consolidar el Govern de les Illes Balears i totes les polítiques que aquest fa en benefici de la nostra illa i de les persones”.

La nova Comissió Executiva de la Federació Socialista d’Eivissa està formada per:

Joan Marí – President

Josep Marí Ribas – Secretari General

Irantzu Fernández – secretària d’Organització

Elena López – secretària de Política Municipal i Formació

Azahara Peña – secretària d’Acció Electoral i Relacions amb les Agrupacions

Beatriz Fernández – secretària de Participació Ciutadana

Víctor Torres – secretari de Comunicació i Relacions Institucionals

Ángel L. Guerrero – secretari de Territori i Medi Ambient

Milena Herrera – secretària d’Igualtat i Moviments Socials

Carmen Roig – secretària d’Acció Social

Pel que fa al Consell Polític del PSIB-PSOE, n’han estat elegits membres Joan Marí, Mari Carmen Vidal, José María Costa, Irantzu Fernández i José Torres.

Durant tot el Congrés han estat presents per expressar el suport del Partit Socialista  a la federació insular el secretari de Coordinació del PSOE, Santos Cerdán, i la secretària d’Organització del PSIB-PSOE, Silvana González.

Source: Federació de EIVISSA – Portada FSM

Comments are closed