Francina Armengol: “La dreta sempre ha respost a les crisis econòmiques fent-ho pagar a les persones més humils”

La presidenta de les Illes Balears i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha recordat en la seua intervenció d’aquesta setmana al Parlament que “la dreta sempre ha respost a les crisis econòmiques fent-ho pagar a les persones més humils amb acomiadaments, precarietat i retalls duríssims de prestacions, drets i serveis públics”.⁣⁣
⁣⁣
Per contra, des del PSOE “ho enfocam de forma molt diferent: a més dificultats, més protecció de famílies, vulnerables, treballadors i empreses”.

Armegol ha reconegut que ⁣”potser no sempre hem arribat a tothom com ens agradaria”, però ha insistit que “treballam per no abandonar ni deixar ningú enrere. Hem fet i seguim fent feina amb aquest esperit”.

No són com ells

La dreta sempre ha respost a les crisis econòmiques fent-ho pagar a les persones més humils amb acomiadaments, precarietat i retalls duríssims de prestacions, drets i serveis públics.⁣⁣⁣⁣Nosaltres ho enfocam de forma molt diferent: a més dificultats, més protecció de famílies, vulnerables, treballadors i empreses.⁣⁣⁣⁣Potser no sempre hem arribat a tothom com ens agradaria, però treballam per no abandonar ni deixar ningú enrere. Hem fet i seguim fent feina amb aquest esperit.

Gepostet von Francina Armengol Socias am Dienstag, 2. Juni 2020

Comments are closed