Francina Armengol respon al PP: “Haurien d’estar contents que som la primera destinació turística que obre portes”

La presidenta de les Illes Balears i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha respost aquesta setmana al PP en el Ple del Parlament respecte a la falta de suport de la dreta a les mesures de reactivació econòmica:”Haurien d’estar contents que som la primera destinació turística que obre les portes”, ha dit la presidenta al president del PP balear, Gabriel Company.

Francina Armengol ha retret al PP el seu vot en contra del decret de reactivació i que no doni suport a totes les polítiques del Govern en matèria social i en favor de la reactivació econòmica superada la fase més crítica de la crisi sanitària de la Covid-19.

La presidenta recorda que el PP respon a les crisis “amb acomiadaments, precarietat i destrucció de l’Estat del Benestar”. Per contra,”la nostra resposta és molt diferent: a més dificultats, més protecció de famílies, treballadors i empreses”, recordant les mesures com els ERTO, renda social, Ingrés Mínim Vital, ajuts a autònoms, plans pilot turístics, etc.

Més dificultats, més protecció

Acomiadaments, precarietat, destrucció de l'Estat del Benestar. Així respon el PP a les crisis quan governa.La nostra resposta és molt diferent: a més dificultats, més protecció de famílies, treballadors i empreses amb ERTO, renda social, IMV, ajuts a autònoms, plans pilot…

Gepostet von Francina Armengol Socias am Dienstag, 9. Juni 2020

Comments are closed