Francina Armengol: “Serem contundents contra els excessos”

La presidenta de les Illes Balears i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha afirmat que “la situació sanitària és positiva i no tolerarem que l’incivisme i la irresponsabilitat d’una minoria ho posi en risc”. Com ha dit, “ens jugam la salut i l’economia. Actuarem on faci falta i serem contundents contra els excessos. Tolerància zero amb qui incompleixi i amenaci la seguretat de tots”.

D’acord amb les dades de Salut, Balears té una bona evolució epidemiològica: 4,78 casos per cada 100.000 habitants. Una xifra molt inferior a la d’Espanya (14,8) i la UE (25,6) en la incidència acumulada dels darrers 14 dies.

La presidenta ha afirmat que “perquè això segueixi sent així i protegir l’esforç de la majoria enfront de la imprudència d’alguns, reforçam les actuacions i tancam diverses zones d’oci per evitar aglomeracions i nous contagis”.

Tancam els carrers de gatera

La situació sanitària és positiva i no tolerarem que l'incivisme i la irresponsabilitat d'una minoria ho posi en risc. Ens jugam la salut i l'economia. Actuarem on faci falta i serem contundents contra els excessos. Tolerància zero amb qui incompleixi i amenaci la seguretat de tots.El compromís col·lectiu fa que Balears tengui una bona evolució epidemiològica: 4,78 casos per cada 100.000 habitants. Una xifra molt inferior a la d'Espanya (14,8) i la UE (25,6) en la incidència acumulada dels darrers 14 dies.Perquè això segueixi sent així i protegir l'esforç de la majoria enfront de la imprudència d'alguns, reforçam les actuacions i tancam diverses zones d'oci per evitar aglomeracions i nous contagis:? ?????? ??? ???????????? ?? ??? ??????? ?? ??????: Punta Balena de Magaluf, Miquel Pellisa ('de la Cervesa') i Pare Bartomeu Salvà ('del Pernil') de Platja de Palma.❌ Als establiments de les Illes es prohibeix l'ús: de palletes llargues i recipients de beguda compartits (+0,6L).? Augmentam el nombre d'efectius i d'inspeccions per lluitar contra les festes il·legals, les aglomeracions i l'incompliment d'aforaments i normes sanitàries.Inspectors del Govern, els Consells i l'Estat, Policia Nacional, Guàrdia Civil i policies locals faran actuacions coordinades.⚠ Es fixen multes de fins a 600.000€ i s'inclou la possibilitat de tancar establiments durant 3 anys en cas d'infraccions molt greus. També són sancionables comportaments individuals que posin en risc la salut pública.El missatge que volem llançar és molt clar: no volem turisme de gatera. Volem un turisme responsable.No tolerarem establiments i actituds irresponsables que posin en perill la salut de tots i facin malbé la imatge de Balears, amenaçant la reactivació del turisme i l'economia.Ha costat molt arribar fins aquí i ens jugam molt. Ens hi va la salut; aquesta temporada turística i la de l'any vinent; el present i el futur.El major perill és sofrir un nou brot col·lectiu i no ens tremolarà la mà a l'hora de prendre més mesures que evitin tornar enrere.

Gepostet von Francina Armengol Socias am Mittwoch, 15. Juli 2020

Comments are closed