Fuga de policies a Santa Eulària: El grup PSOE denuncia que l’ajuntament ha perdut en 2021 més del 10% de la plantilla de Policia Local per la seua nefasta gestió laboral.

El grup PSOE denuncia que l’ajuntament de Santa Eulària des Riu ha perdut més del 10% de la plantilla de Policia Local per la seua “nefasta gestió laboral”. En aquest 2021 ha deixat el cos un total de 7 agents, en una plantilla de 63. El portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, critica que l’alcaldessa, Carmen Ferrer, “és incapaç de solucionar el conflicte laboral dins del cos de la Policia Local”, amb una problemàtica “que s’està arrossegant des del mandat de l’exalcalde Vicent Marí, i que en els últims mesos s’ha agreujat”.

La fuga de policies té conseqüències directes molt negatives en el dia a dia del municipi de Santa Eulària, com són les dificultats per atendre correctament les entrades i sortides de les escoles. ‘Benet’ explica que “cada dia hi ha problemes de trànsit i falta de seguretat en punts com l’entrada al Col·legi Públic Santa Eulària, per culpa de la “despreocupació” de l’alcaldessa i d’uns recursos de Policia Local “cada dia més escassos”.

El grup PSOE de Santa Eulària s’ha mostrat molt preocupat per la fuga d’agents a les portes de la temporada: “Estam a punt d’iniciar una temporada turística que volem que sigui d’inici de la recuperació, i l’ajuntament l’afronta amb una plantilla de Policia Local cada dia més reduïda, amb tots els problemes que això pot provocar, de falta de recursos per controlar el compliment de les normes sanitàries i evitar activitats que posin en perill la seguretat i la salut en el nostre municipi”.

Vicent ‘Benet’ exigeix a Carmen Ferrer “que es posi a treballar i resolgui els problemes laborals de la plantilla de la Policia Local, pensant en l’interès general del municipi”. El grup PSOE exigeix que es prenguin mesures per evitar l’actual situació en què els agents estan decidint abandonar Santa Eulària per anar a treballar a altres municipis.

Comments are closed