IB3 es compromet a incrementar la presència de músics d’Eivissa en la seua programació de ràdio i televisió, a petició del grup Socialista

L’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears s’ha compromès a incrementar la presència de músics d’Eivissa en la programació d’IB3 ràdio i televisió, a petició del grup Socialista. En la comissió de control del Parlament de les Illes Balears celebrada avui, el diputat eivissenc del PSIB-PSOE Jordi Marí Tur ha manifestat que “la representativitat territorial és una necessitat i una obligació” per part d’IB3, per tal que l’ens públic sigui “un element cohesionador, promotor de la cultura i la llengua de les nostres illes”.

Marí Tur ha transmès les reivindicacions de l’Associació de Músics d’Eivissa i ha instat l’Ens Públic a col·laborar fins i tot de manera directa amb aquestes associacions, donat que tots els músics estan disposats a col·laborar, per tal que el seu contingut trobi cobertura mediàtica dins dels mitjans públics autonòmics.

El diputat socialista ha dit que “si no hi ha una representativitat equilibrada no podrem mai parlar de ni pluralitat, ni de representativitat, ni molt menys de cohesió i de sentiment de comunitat balear.”

El director general de l’ens, Andreu Manresa, ha recollit les propostes del diputat socialista, amb el compromís de millorar la presència de la música de l’illa en els mitjans públics de ràdio i televisió de les Illes Balears. Segons ha explicat, “IB3 Música és la gran plataforma que adquirirà el compromís d’esmenar la manca d’eco i presència dels músics d’Eivissa i Formentera”.

Comments are closed