Isabel Oliver: “Pedro Sánchez té el turisme a l’agenda com a política d’estat”. Les obres del Parador de Turisme d’Eivissa començaran en els propers dies.

La secretària d’Estat de Turisme en funcions, Isabel Oliver, ha afirmat avui a Eivissa que “el govern de Pedro Sánchez té el turisme a l’agenda com a política d’estat”. En la visita que ha realitzat avui a l’illa per donar suport a les candidates del PSOE d’Eivissa a les eleccions generals del pròxim 10 de novembre, Sofía Hernanz i Patricia Abascal, Isabel Oliver ha destacat la feina feta pel govern socialista en matèria turística: “el Parador el varem impulsar en la primera legislatura de Zapatero, i ara torna a ser amb un altre govern socialista que s’ha desbloquejat”.

Isabel Oliver ha anunciat que els treballs arqueològics de les obres del Parador de Turisme d’Eivissa començaran en els pròxims dies, “sinó la setmana que ve, la següent”. “L’any que ve serà un any d’obres, s’acabaran les arqueològiques i ja començaran les últimes del Parador. Ho hem desbloquejat, s’ha aconseguit, i jo sé que per Balears i sobretot per a Eivissa és important”. Segons ha explicat, els terminis amb què treballa el Ministeri de Turisme per a la finalització de les obres són de finals de 2020 o 2021.

La secretària d’Estat de Turisme en funcions també s’ha referit al Brexit: “Han pres la decisió d’anar-se’n, jo crec que serà d’una manera pactada, però si no fos així, el govern d’Espanya ha fet els deures. Té un decret llei preparat per si això passàs, per pal·liar tots els efectes negatius d’aquesta qüestió”. Isabel Oliver ha donat “un missatge de tranquil·litat”, ja que “el sol brilla a Espanya, els britànics volen venir a Espanya”, com avui mateix li ha traslladat l’ambaixador del Regne Unit.

Isabel Oliver celebra una trobada amb militants i simpatitzants socialistes a la seu de la FSE-PSOE, acompanyada de les candidates a les eleccions generals del 10N i del president de la Comissió Gestora, Josep Marí Ribas, qui han destacat el “compromís” de la secretària d’Estat amb Eivissa. Una persona de la qual “els socialistes ens sentim molt orgullosos”, com ha afirmat Marí Ribas, “pel seu treball en qüestions com el desbloqueig del Parador de Turisme”.

Comments are closed