ITB Berlín: El PSOE considera inacceptable que el Consell Insular renunciï a millorar les xifres del mercat turístic alemany i l’insta a fer correctament la feina de promoció

El PSOE considera inacceptable que el Consell Insular renunciï a millorar les xifres del mercat turístic alemany, com ha reconegut amb unes declaracions públiques el director insular de Turisme, Juan Miguel Costa, afirmant que “és difícil que Eivissa augmenti el turisme alemany a causa de destins competidors com Mallorca, Croàcia o Turquia”.

El portaveu del grup socialista, Josep Marí Ribas, ‘Agustinet’, ha dit que “no podem entendre que el Consell Insular d’Eivissa renunciï al mercat alemany, que és una part molt important del nostre negoci turístic. I deduïm, per les paraules del director insular, que renuncia a aquest mercat”, ha lamentat el portaveu socialista, qui remarca que “ens equivocam si hi renunciam, com es dedueix de les paraules del Consell d’Eivissa”.

“La ITB de Berlín és una fita molt important en el calendari de promoció turística per l’illa d’Eivissa, no entenem les paraules del director insular del Consell”. El portaveu socialista reclama al Consell Insular “que faci correctament la feina de promoció turística al mercat alemany, en comptes de renunciar-hi directament”.

Comments are closed