Jornada electoral a Eivissa: Piotr Sadowski, Josep Marí Ribas  i Milena Herrera fan una crida a la participació

La jornada d’eleccions al Parlament europeu ha començat a Eivissa amb normalitat i amb una crida dels representants del PSOE a la participació. Piotr Sadowski, membre de la candidatura de Teresa Ribera a Europa, ha votat al seu col·legi de Santa Gertrudis i ha ressaltat la importància d’aquestes eleccions per defensar els valors de la Unió Europea: “Per protegir el nostre model social europeu, la nostra justicia social, per a la inclusió de tota la gent, anim tota la ciutadania a anar als seus locals electorals per votar.”

Josep Marí Ribas, ‘Agustinet’, secretari general de la FSE-PSOE, ha destacat la transcendència i el valor de la democràcia, i ha recordat que Europa s’ha convertit en una administració clau en la vida quotidiana de la gent: “Primer és una festa de la democràcia poder votar en llibertat i triar les opcions que més li agraden. Crec que és un fet que no hauríem d’oblidar, que és molt important. I Europa també s’ha convertit en una administració que té molt a veure en la vida quotidiana de la gent. Jo el que voldria és animar a tothom que vengui a votar. No, no són unes eleccions que estan lluny de naltros. Són unes eleccions que estan a dins de naltros, perquè formem part d’Europa i és molt important que la gent participi en una elecció tan transcendent com és aquesta”, ha dit després de votar a Sant Josep de sa Talaia.

Milena Herrera, diputada del PSOE al Congrés, ha animat la ciutadania d’Eivissa a participar activament en les eleccions, ressaltant la influència directa de les decisions europees: “A vegades pensam que les eleccions europees no ens impacten, que no tenen incidència en la nostra vida, però no és així. Tot el que es decideix a Europa té una relació molt directa amb allò que mos passa dins del nostre país. Per tant, molt bones sensacions avui en aquesta jornada electoral i desitjar que tothom pugui participar i ho faci de manera molt activa. Ens hi jugam molt”, ha dit la diputada després de votar al seu col·legi a Jesús.

Comments are closed