Josep Marí Ribas anima la militància a participar en el debats del 40è Congrés Federal del PSOE

El secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa, Josep Marí Ribas ‘Agustinet’, anima el conjunt de la militància a participar en els debats de la ponència del 40è Congrés Federal del PSOE, que tendrà lloc del 15 al 17 d’octubre a València. Marí Ribas encapaçala la delegació d’Eivissa, que també compta amb la diputada al Congrés Sofía Hernanz. Com a suplent de la delegació hi figura el conseller insular i secretari de Comunicació i Relacions Institucionals de la FSE, Víctor Torres.

Els caps de llista de les delegacions insulars del PSIB-PSOE per al 40è Congrés del PSOE -Francina Armengol per Mallorca, Susana Mora per Menorca, Josep Marí Ribas per Eivissa i Rafel Ramírez per Formentera- ja han registrat les llistes completes de delegats i delegades que representaran el partit a la cita federal de mitjans d’octubre.

Els caps de llista tenien fins al 17 de setembre per registrar les llistes completes, de tal manera que s’han avançat un dia al termini establert. Les llistes, que han de ser “cremallera”, es proclamaran definitivament entre el 26 i el 30 de setembre.

Per illes, correspon a Mallorca un total de deu delegats i delegades; a Menorca i Eivissa, dos per a cada una de les Illes; i a Formentera, un. Així, serà un total de quinze delegats i delegades que viatjaran a València com a representants de la militància. I, en els pròxims dies, la delegació es completarà amb una quinzena més de convidats.

Aquests seran els delegats i delegades de cada illa:

Mallorca: Francina ArmengolJosé HilaCatalina CladeraAlfonso RodríguezMercedes GarridoMiquel CabotAina CalvoÓscar CereijoSilvana González i Ares Fernández.

            Suplents: Vicenç Thomàs, Maria Antònia Mulet i Virgili Moreno.

Menorca: Susana Mora i Héctor Pons.

            Suplents: Noemí Camps i Xisco Ametller.

Eivissa: Josep Marí Ribas ‘Agustinet’ i Sofia Hernanz.

            Suplent: Víctor Torres Pérez.

Formentera: Rafel Ramírez.

            Suplents: Ana Juan, Josep Antoni Mayans i Paula Ferrer.

Enllaç a tota la documentació del 40è Congrés Federal del PSOE

 

 

Comments are closed