Josep Marí Ribas celebra l’aprovació de la nova Llei de Consells, que reforça l’autonomia d’Eivissa

El secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) i conseller balear de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí Ribas, ha celebrat l’aprovació de la nova Llei de Consells, “en favor de la millora de l’autogovern de la nostra illa”. “La nova llei permet dotar de més autonomia i més capacitat la nostra illa”, fet que “redundarà positivament, amb una presa de decisions més propera, en favor de les necessitats de la ciutadania, del territori i del desenvolupament econòmic d’Eivissa”.

Amb la nova llei, els governs dels Consells tendran un president i un Consell Executiu reforçats, l’oposició tendrà uns millors instruments per a exercir la seua funció de control democràtic i el diàleg amb els ajuntaments tendrà uns canals més eficients. En altres qüestions, el suport jurídic i tècnic als municipis s’articularà d’una manera més ordenada i eficient.

En la mateixa sessió plenària, el Parlament de les Illes Balears també ha aprovat altres importants decrets que beneficien Eivissa, com la nova regulació del taxi i les mesures per combatre les festes il·legals. Iniciatives que arriben de la mà del Govern de les Illes Balears, el qual, amb la presidenta Francina Armengol, “demostra el seu compromís, una vegada més, d’abordar les necessitats i les problemàtiques que afecten la nostra illa”, com ha destacat Josep Marí Ribas.

Comments are closed