Josep Marí Ribas: “Complim els nostres compromisos: extensió dels ERTO i dels ajuts a autònoms fins el 31 de gener de 2021”

El secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE), Josep Marí Ribas, ha valorat molt positivament l’anunci del Consell de Ministres d’aquesta setmana a favor dels treballadors i treballadores del país: “Complim els nostres compromisos: el Govern ha aprovat l’extensió dels ERTO i les ajudes a autònoms fins el 31 de gener de 2021 “. L’acord assolit amb els agents socials “serà especialment beneficiós per a territoris com la nostra illa, on l’impacte de la crisi per la paralització del turisme està sent molt greu”.

L’objectiu del PSOE és clar, segons el secretari general de la FSE: “Hem de superar la tardor i l’hivern, amb la vista posada en iniciar el 2021 el camí de la recuperació” i amb la confiança “que cada vegada estiguem més a prop d’una solució mèdica definitiva en la lluita contra el virus”.

Suport a municipi d’Eivissa
Josep Marí Ribas ha tengut unes paraules d'”especial suport” a la zones més afectades per la malaltia, com està sent el municipi d’Eivissa: “Des de la FSE vull manifestar el meu suport, en nom de tot el partit, a la ciutadania d’Eivissa . L’alcalde, Rafa Ruiz, està treballant amb les autoritats sanitàries de el Govern Balear per posar tots els recursos públics que siguin necessaris al servei de la lluita contra el virus. Aquesta batalla la guanyarem entre tots i totes, però per aconseguir-ho necessitem unitat, suport i ser molt responsables amb el compliment de les normes, tot i que suposin un enorme esforç i sacrifici”.

La millora de les dades epidemiològiques de Sant Antoni de Portmany, que permetrà a partir d’aquest dissabte aixecar les restriccions en aquesta zona, “és una molt bona notícia, que demostra que les mesures estan ben encaminades”.

Josep Marí Ribas afirma que vivim una època “molt difícil” que “des del PSOE abordam amb el compromís i la prioritat d’ajudar a les persones que pitjor ho estan passant, perquè ningú es quedi endarrere, i de garantir un sistema públic de salut al servei del conjunt de la ciutadania, amb un personal sanitari del qual estam sentint un orgull immens”.

El secretari general de la FSE ha tornat a llançar un missatge de “suport a totes les persones que pateixen la malaltia” i “molt especialment a aquells que han perdut un ésser estimat”.

Comments are closed