Josep Marí Ribas destaca el compromís del PSOE amb Eivissa: El Consell Insular rebrà el finançament més elevat de la seua història

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) vol destacar l’increment del finançament que rebrà el Consell d’Eivissa per part del Govern de les Illes Balears, que serà el més elevat de la història. El projecte de Pressupostos de la Comunitat Autònoma preveurà destinar a Eivissa un total de 60,6 milions d’euros, el que suposa 7,7 milions més que l’anterior. Un increment que demostra el compromís del Govern de la presidenta, Francina Armengol, de donar suport a les institucions insulars i en favor d’impulsar la reactivació econòmica des de la inversió pública.

L’acord del Govern de les Illes Balears per al pressupost de 2022 se suma a les aportacions extraordinàries rebudes pel Consell d’Eivissa durant el 2021: Han estat 2,38 milions per a ajudes a autònoms i empreses (per a un fons total de 4,7 milions), un total de 3,5 milions per la caiguda d’ingressos de les concessions de transport públic, i recursos addicionals per als consells amb competències en transport terrestre per carretera, que han suposat 2,25 milions per a Eivissa.

Comments are closed