Josep Marí Ribas exigeix al Consell Insular que “aporti solucions” sobre la mobilitat i saturació de vehicles a Eivissa

La FSE-PSOE manifesta públicament “tot el suport” del partit a la directora general de Salut Pública del Govern davant les denúncies rebudes per la seua feina contra la pandèmia

El secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE), Josep Marí Ribas, exigeix al Consell Insular que “aporti solucions” sobre la limitació dels cotxes a Eivissa, en comptes de llançar “globus sonda” i “retardar el nou sistema de transport públic”. La Comissió Executiva de la FSE-PSOE ha tractat diferents assumptes d’actualitat, sobre els quals Marí Ribas n’ha realitzat les següents explicacions:

Sobre la limitació de cotxes, “el que fa el president de Consell Insular, llançant aquesta ‘pedrada’ amb un tema que s’havia compromès a fer, que no ha fet res durant aquestos dos anys, no coincideix amb l’estratègica que s’hauria de seguir”. Marí Ribas ha exigit a Vicent Marí “liderar un procés de participació ciutadana, en el qual es consulti els diferents partits polítics i la societat en general sobre aquesta mesura, que crec que és important per l’illa d’Eivissa”.

Marí Ribas recorda que Vicent Marí ja es va comprometre fa dos anys, en el seu discurs d’investidura, amb la limitació dels cotxes, “una solució que no dóna”, i remarca que la posició del PSOE és clara en favor de la “restricció dels vehicles”, al contrari que la del Partit Popular. “El seu propi president a l’illa, Marí Bosó, quan es va fer el de Formentera, va dir que a Eivissa no hi havia cap tipus de saturació, per això avalen el model de carreteres absolutament invasiu, amb el qual mai no estarem d’acord”.

El secretari general insisteix que Eivissa necessita un transport públic “que doni garanties, que doni bons serveis, que doni moltes freqüències, i llavò podrem fer una reducció progressiva del transport privat, sigui el que ve de fora o sigui inclús el que es fa aquí dins l’illa”. Però adverteix que “això no es pot fer només tirant missatges, tirant globus sonda, com es fa, sinó treballant amb el conjunt de la societat i aportant solucions”.

El secretari general de la FSE exigeix a Vicent Marí que “arregli tot el sistema de transport públic d’Eivissa”, amb unes noves concessions d’autobusos que estan acumulant “un retard importantíssim, que serà de més de dos anys”.

Suport a la directora general de Salut Pública
Josep Marí Ribas ha explicat la “preocupació” de la Comissió Executiva de la FSE-PSOE en relació amb la pandèmia, ja que “encara tenim una incidència important”. Des de l’Executiva del PSOE a Eivissa s’ha fet un públic “suport” a la feina que ha fet la directora general de Salut Pública, Maria Antònia Font, “en aquestos moments en què es qüestiona les seues actuacions”. En nom del conjunt dels i de les Socialistes d’Eivissa se li farà arribar un escrit per manifestar-li “el nostre agraïment per la seva feina” en la lluita contra la pandèmia, amb el convenciment que “podrà demostrar en seu judicial que ha estat ben feta i que no té cap tipus de sanció”.

La Comissió Executiva de la FSE-PSOE també ha tractat els processos congressuals del partit, que comencen la pròxima tardor i que acabaran a la primavera de 2022, amb la celebració dels congressos federal, autonòmic, insular i locals, per aquest ordre. Amb la constitució dels grups de treball del 14è congrés del PSIB-PSOE, que compten amb la participació de diferents representants d’Eivissa, també s’han posat en marxa els preparatius del 5è congrés insular de la FSE-PSOE.

Comments are closed