Josep Marí Ribas exigeix al Partit Popular que assumeixi des del Consell Insular la seua responsabilitat en la lluita contra les festes il·legals

El secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE), Josep Marí Ribas, ha exigit al Partit Popular que assumeixi des del Consell Insular la seua responsabilitat en la lluita contra les festes il·legals en habitatges. Marí Ribas ha recordat el discurs de Vicent Marí quan era alcalde, quan deia que “tot el que passava a Eivissa era culpa del Consell Insular”. “Té instruments com el Pla territorial, com les normatives turístiques, com la capacitat que li donen els inspectors turístics, però ara es dedica a dir que ha de ser el Govern qui reguli”.

Marí Ribas ha demanat a Vicent Marí que sigui “coherent amb la història política” i “que assumeixi que dirigeix una institució que té moltíssimes competències en aquest aspecte i que seria bo que les revisàs i les exercís”. “Per descomptat, el Govern Balear serà on li toqui en aquest marc, col·laborant en l’ajuda de recerca de solucions”.

El secretari general ha manifestat que “estic absolutament d’acord amb el que ha manifestat la presidenta del Govern” respecte a la necessitat de treballar conjuntament totes les institucions i que “s’han de buscar, si les trobam, solucions adequades, i que siguin solucions que estiguin d’acord amb la normativa i la Constitució”.

Comments are closed