Josep Marí Ribas, reelegit secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa amb el repte de “recuperar el Consell Insular com a govern progressista”

Josep Marí Ribas ha set reelegit secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE), després de recollir el màxim d’avals necessaris i ser l’únic candidat que optava al càrrec. La Comissió Executiva de la FSE-PSOE, reunida ahir a la tarda al Centre Cultural de Jesús, ha donat compte de la resolució de la Comissió de Garanties, quedant Marí Ribas proclamat secretari general, a l’espera de la celebració del 5è Congrés del partit, que tendrà lloc el 29 de gener, en què es renovaran tots els òrgans i s’aprovarà la ponència política per a la nova etapa.

Mari Ribas ha manifestat el seu sentiment de “satisfacció” i de “molta responsabilitat”, després de rebre el màxim d’avals, que han estat dels secretaris generals de totes les agrupacions locals i dels dos alcaldes socialistes, Rafa Ruiz, Ángel Guerrero, Ramón Roca, Pilar Ribas, Antonio Lorenzo, Pep Torres ‘Peret’, i d’altres càrrecs orgànics i institucionals com Pilar Costa, Sofía Hernanz, Vicent Torres ‘Benet’ o Simón Planells, així com nombrosos militants de base de totes les agrupacions que també han volgut avalar la seua candidatura.

Els objectius, ha dit, són que el conjunt del partit faci “més feina per representar més gent” i treballar en favor de “les necessitats de la ciutadania, del territori i del medi ambient”, amb un repte polític molt important de cara al 2023: “Recuperar el Consell Insular com a govern progressista d’Eivissa”.

Acte Solidari 2021
En finalitzar la reunió de la Comissió Executiva, la FSE-PSOE va celebrar al Centre Cultural de Jesús l’acte solidari anual amb motiu de les festes, que l’any passat no es va poder fer per la pandèmia. La recaptació de l’acte es va destinar a l’associació ADDIF (Associació de Deporte Adaptado de Ibiza y Formentera), mentre que les Joventuts Socialistes van muntar una parada de la seua campanya de recollida de jugarois per al programa de famílies de Creu Roja.

L’acte va comptar amb la intervenció del mateix secretari general, Josep Marí Ribas, del secretari d’Organització de l’Agrupació Socialista de Santa Eulària des Riu, Alan Ripoll Ribas, i de la consellera balear de Presidència i secretària de Política Autonòmica del PSIB-PSOE, Mercedes Garrido Rodríguez.

En finalitzar, es va fer un homenatge a l’històric militant de Santa Eulària Jaume Costa, militant des del 1979 i regidor durant dinou anys a l’ajuntament del seu municipi.

Comments are closed