Josep Marí Ribas registra els avals necessaris per a la seua candidatura a secretari general de la FSE-PSOE

Josep Marí Ribas ‘Agustinet’ ha registrat avui els avals necessaris per certificar la seua candidatura a secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE), l’única que es presenta en aquest procés congressual. Entre els avals presentats hi figuren els dels secretaris generals de les cinc agrupacions socialistes d’Eivissa, Rafa Ruiz, José Luis Pardo, Pilar Ribas, Antonio Lorenzo i Pep Torres ‘Peret’, els de càrrecs institucionals com Sofía Hernanz, Pilar Costa, Vicent Torres ‘Benet’ i Margalida Ferrer, així com de representants de tots els municipis i de les Joventuts Socialistes.

El Comitè d’Ètica i Garanties del PSIB-PSOE, òrgan encarregat de supervisar i validar tot el procés del IV Congrés de la FSE-PSOE, revisarà els 19 avals presentats per Josep Marí Ribas, el 6% de la militància convocada al congrés, el màxim que es podia registrar.

El calendari continua amb la proclamació de la candidatura el 23 de desembre, termini de recursos del 24 al 27 de desembre, i proclamació definitiva el 29 de desembre. Si només una persona assolís tal condició, s’entendria electa com a secretari o secretaria general de la FSE-PSOE sense procedir als tràmits encaminats a la votació per part de la militància.

Comments are closed