La dimissió del regidor del PP de Sant Antoni és la constatació que el projecte polític de Marcos Serra no és fiable per al municipi

El grup PSOE-Reinicia anuncia que manté la convocatòria de ple extraordinari a l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, ja que l’alcalde, Marcos Serra, encara ha de donar moltes explicacions a la ciutadania sobre les infraccions urbanístiques del regidor dimitit i sobre la gestió del departament d’Urbanisme. L’alcalde ha d’aclarir la seva actuació en la crisi, quins passos pensa donar per a restituir la confiança davant la ciutadania i explicar per què va rellevar al regidor Miguel Ángel Costa d’Urbanisme just el dia abans d’esclatar el cas de la piscina.

PSOE-Reinicia sospita que la crisi que viu l’ajuntament ha tret a la llum una situació molt més greu a l’Ajuntament de Sant Antoni, que està alimentada per una herència i llarga trajectòria de mala praxi urbanística, de fer els ulls grossos i justificar les infraccions urbanístiques, que ara té en Marcos Serra al seu màxim representant. Per desgràcia, les seves paraules en un primer moment defensant, protegint i justificant al regidor dimitit així ho demostren.

Per tot això, PSOE-Reinicia exigirà en el ple extraordinari que s’arribi fins al fons de l’assumpte i que Marcos Serra respongui davant la ciutadania en general per la seua política urbanística, ja que per desgràcia a Sant Antoni el cas de la piscina no és un fet aïllat quant a infraccions.

En definitiva, la dimissió del regidor del PP és la constatació que el projecte polític de Marcos Serra no és fiable per al municipi. En aquest sentit, PSOE-Reinicia apel·la també a la responsabilitat dels seus socis, PxE i Ciutadans, perquè no es deixin enganyar per un Partit Popular que ha demostrat ser el mateix de sempre.

PSOE-Reinicia continuarà treballant per una alternativa de govern municipal en favor del progrés i de l’interès general del conjunt de la ciutadania de Sant Antoni, i denunciant els tractes de favor, el clientelisme i els abusos de poder en favor d’uns pocs que sempre ens acaben portant els governs de dretes.

Comments are closed